Zamieszczone przez marcin607
Kasowanie komunikatu check brake pads ?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Kasowanie komunikatu check brake pads ?
Witam! Mam pytanko, czy da się za pomocą vaga skasować komunikat "chcek brake pads"? Jeśli tak to jak to zrobić. Wykonałem ogólne skanowanie, pokasowałem wszystkie błędy ale komunikat nadal się pojawia. Da się to wyłączyć?
-
Mariano_Italian, możesz wyłączyć procedurę sprawdzania w całości
w kodowaniu licznika to jest, ale nie będzie już komunikatu wogóle->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
a klocki hamulcowe masz wymienione ?
jeśli nie zależy ci na bezpieczeństwie, należy przekodować komfort lub licznik, odejmując odpowiednią liczbę odpowiadająca za klocki z czujnikiem - na pewno będzie w podpowiedziach,
Komentarz
-
Mariano_Italian, wykoduj opcje w liczniku... ale... to może sprawdź te klocki skoro tak licznik radzi? :szeroki_usmiechVAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
żeby nie było .... >klik<Zamieszczone przez alxxx... ale... to może sprawdź te klocki skoro tak licznik radzi? :szeroki_usmiech
Komentarz
-
kapi, porządnie wentylowane 8)VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
Klocki wymienię ale za kilka dni kończy mi się przegląd i nie chciałbym, żeby auto piszczało, że mam zjechane hamulce jak gościu będzie robił przegląd
Tak apropos to mam pytanko dotyczące czujników zużycia klocków. Czujniki są zintegrowane z klockami i trzeba założyć nowe klocki z czujnikami czy stanowią osobny element i wystarczy kupić standardowe klocki?
Komentarz
-
Komentarz