Zamieszczone przez gruto
naprawa modułu drzwi czy to możliwe
Zwiń
X
-
naprawa modułu drzwi czy to możliwe
witam
panowie powiedzcie mi czy jest możliwość naprawy modułu drzwi ? kupiłem silniczek cały z modułem ale przyszło mi takie coś że silniczek był zatarty wymieniłem to co było w środku to co się obraca lecz moduł który dostałem z tym silniczkiem jest martwy sprzedawca twierdził że działa po zdemontowaniu modułu odkryłem takie coś :
fakt trochę tak rudo ale jak podłączę ten moduł to coś tam skwierczy niby napięcie dochodzi do modułu i jeszcze wypadło z niego to :
da się coś z tym zrobić czy nie zabardzo .
ewentualnie mam swój moduł który jest czysty brak rdzy i korozji został zalany wodą 3 raz i już nie działa w ogóle już nie wiem co mam robić nie ma nigdzie tych silniczków jeden znalazłem na czeskiej stronie za 2000 koron chyba że są jakieś zamienniki tego z góry dzięki za odpowiedź
-
-
Re: naprawa modułu drzwi czy to możliwe
Zamieszczone przez marky2552ewentualnie mam swój moduł który jest czysty brak rdzy i korozji został zalany wodą 3 raz i już nie działa w ogóle już nie wiem co mam robić nie ma nigdzie tych silniczków jeden znalazłem na czeskiej stronie za 2000 koron chyba że są jakieś zamienniki tego z góry dzięki za odpowiedźbył: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
Komentarz