naprawa modułu drzwi czy to możliwe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marky2552
    Classic
    • 2019
    • 4
    • Octavia II (1Z3)
    • BWA 2.0 TSI RS 200 KM

Zamieszczone przez gruto
    ok andrzej1962
    zaufany warsztat i ASO........ wszystko ORI
    850 na ori z nowym płynem.
  • marky2552
    Ambiente
    • 2015
    • 134

witam

panowie powiedzcie mi czy jest możliwość naprawy modułu drzwi ? kupiłem silniczek cały z modułem ale przyszło mi takie coś że silniczek był zatarty wymieniłem to co było w środku to co się obraca lecz moduł który dostałem z tym silniczkiem jest martwy sprzedawca twierdził że działa po zdemontowaniu modułu odkryłem takie coś :

fakt trochę tak rudo ale jak podłączę ten moduł to coś tam skwierczy niby napięcie dochodzi do modułu i jeszcze wypadło z niego to :

da się coś z tym zrobić czy nie zabardzo .

ewentualnie mam swój moduł który jest czysty brak rdzy i korozji został zalany wodą 3 raz i już nie działa w ogóle już nie wiem co mam robić nie ma nigdzie tych silniczków jeden znalazłem na czeskiej stronie za 2000 koron chyba że są jakieś zamienniki tego z góry dzięki za odpowiedź

Komentarz

• michalrh
      Rider
      • 2012
      • 322
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Re: naprawa modułu drzwi czy to możliwe

Zamieszczone przez marky2552
      ewentualnie mam swój moduł który jest czysty brak rdzy i korozji został zalany wodą 3 raz i już nie działa w ogóle już nie wiem co mam robić nie ma nigdzie tych silniczków jeden znalazłem na czeskiej stronie za 2000 koron chyba że są jakieś zamienniki tego z góry dzięki za odpowiedź
      zamienników nie ma, możesz z twoim podjechać do jakiegoś elektromechanika niech sprawdzi, może wystarczy wygrzać i poprawić luty.
      był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
      jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04

komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.

Komentarz

Pracuję...