tak ale na podloge jednak wzialem za gruba mysle ze 5-6 mm grubosci bedzie wystarczajaca bo strasznie ciezko sie kladzie no ale w tej furce na pewno juz zostanie ta 1cm ..
[O1] Opadajace zegary
Zwiń
X
-
[O1] Opadajace zegary
Temat poruszany wielokrotnie...
Jednak ja nie znalazlem rozwiazania
Czy opadajace zegary sa spowodowane jedynie zimnymi lutami przy stabilizatorze z 5 nozkami ? Jakies pol roku temu poprawialem tam wszystkie luty i dalej nic.
Caly czas jezdze z wyjetym bezpiecznikiem 15 zeby widzies jaka mam akutlnie predkosc
JEdnak takie rozwaizanie mnie nie zadowala bo kasuja sie wyniki srednie i mam podglad jedynie na dane z aktualnej jazdy.
Oprocz tego mam problem z elektrycznymi lusterkami - wlascicielowi nie dzialaly od kupna auta.
Z tego co zaobserwowalem: napiecie po wlozeniu 15 bezpeicznika dochodzi do kostki - sterownika. Gdy wlaczam swiatla to nie dziala podswietlenie sterownika. Sterownik kupilem drugi na allegro - dalej to samo.
Gdy zmostkowalem jakeis przewody w samej kostce to lusterko ruszylo sie. Ale tylko w jednej plaszczyzie - pion
Czy oprocz sterownika jest jeszcz ejakis element ?
Nie chce sciagac tapicerki i szukac poniewaz chce jeszcze wytlumic drzwi. A po naprawie centralnego troche raczke złachałem
-
-
SKACZĄCE ZEGARY
Witam, jestem tutaj nowym i zarazem szczęśliwym posiadaczem Octavki. Mam pytanie co do stabilizatora do zegarów które skaczą i raz działają a raz nie. Gdzie ten stabilizator sie znajduje w tym cudeńku ? Jak mogę poradzić sobie z tym problemem.. Elektryk samochodowy >? czy reczna robota ?
Pozdrawiam PJjest luz...
Komentarz
-
Komentarz