Hmm ... ale gniazdo w bagażniku dotyczy tylko kombików z tego, co wiem ....
[O1] wymiana małej szybki w tylnich drzwiach
Zwiń
X
-
mirekv500,
dasz radę spokojnie.......
zdejmujesz boczek czyli 2 śruby pod połową rączki, plastik pod klamką i głośniczek, wkręt pod klamką, wkręty do okoła, zdejmujesz plastikowa listwę tuż przy szybie, w poprzek drzwi.
czarny słupek od trójkątnej szyby, opuszczasz szybę i/lub zdejmujesz ją z zaczepu, od wewnatrz znajdujesz otwór tech. pod czarnym słupkiem i wykrecasz śrubę, śrubokrętem krzyzakowym odkręcasz wkręt, który jest schowany w uszczelce dużej szyby na spojeniu górnej ramy i czarnego słupka, od dołu. wszystko.
teraz wystarczy wysunąć ten czarny słupek z małą szybką, razem do dołu.
Jak będziesz montował w drugą stronę, posmaruj krawędzie szybki kremem glicerynowym do rąk.
Amen.
pozdr.
Komentarz
-
-
Właśnie zakupiłem szybkę za 40 zeta na Allegro-to chyba niedrogo,jak przyjdzie zabieram się za wymianę a wszystko przez to że wczoraj posadziłem swoją 13 miesięczną córeczke na fotelu kierowcy a ona zatrzasneła centralny zamek z kluczykami wewnątrz i musiałem wybic szybkę aby się dostac do środka.
Komentarz
-
-
Kupiłem z 1 kluczykiem
[ Dodano: Pon 21 Lip, 08 15:20 ]
Zamieszczone przez b-bar01zdejmujesz boczek czyli 2 śruby pod połową rączki,
[ Dodano: Pon 21 Lip, 08 15:22 ]
kurde nie mogę znależ tych śrub???? wszystko odkręciłem ale co z tą rączką
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirekv500kurde nie mogę znależ tych śrub????
dorób sobie drugi klucz, bo sytuacja może się powtórzyć, tylko nie jedź do aso bo zedrą z ciebie, zakładam że pin do kluczy masz
pzdr.
Komentarz
-
Komentarz