Dlatego jak ja mialem fabcie to gaz zalozylem w czakramie przynajmniej ogscie wiedza co robia przechulalem do 100kkm i bez mrugniecia sprzedalem..i z tego co wiem gosc tez jest zadowolony.. ale dla ciebie pelen podziw za spokoj ... znajac mnie to bym mu jeb...ł ... sraso aso masakra..
PILNE Dachowanie naprawa w aso
Zwiń
X
-
PILNE Dachowanie naprawa w aso
Witam Niestety naruszyłem niunie poślizg, rów, dach ( bez ofiar naszczęście nie licząc Żony paznokcia )- potrzebuję pilnie informację gdzie w okolicach warszawy najlepiej wstawić auto do ASO naprawa bezgotówkowa z AC. Proszę pilną informację chciałbym wskazać miejsce przy zgłoszeniu szkody Narazie zastanawiam się nad Carsed-em w Mińsku
-
-
Re: PILNE Dachowanie naprawa w aso
Najpierw on-topic:
Carsed jest zdecydowanie najczęściej polecanym ASO do napraw blacharskich na forum OCP, wiec nie sądzę, żeby jakieś inne ASO w okolicach Wawy otrzymało więcej rekomendacji.
A teraz O/T:
Z reguły nie przeszkadzają mi literówki, błędy ort, czy niepoprawna gramatyka. Wręcz denerwują mnie czesto "zbawiciele" języka polskiego, ktorzy pouczają innych jak należy pisać, ale:
Zamieszczone przez MettlerWitam [brak interpunkcji] Niestety naruszyłem niunie [brak interpunkcji] poślizg, rów, dach ( bez ofiar naszczęście [błąd ortograficzny] nie licząc Żony [błąd ortograficzny] paznokcia )- potrzebuję pilnie informację [błąd gramatyczny] gdzie w okolicach warszawy [błąd ortograficzny] najlepiej wstawić auto do ASO [błąd gramatyczny] [brak interpunkcji] naprawa bezgotówkowa z AC. Proszę pilną informację [błąd gramatyczny] [brak interpunkcji] chciałbym wskazać miejsce przy zgłoszeniu szkody [brak interpunkcji] Narazie [błąd ortograficzny] zastanawiam się nad Carsed-em w Mińsku
Pomijam już narażanie się na śmieszność, ale choćby dlatego, żeby nikt nadgorliwy się nie przywalił, jak ja to teraz zrobiłem... :P
Bez urazy jakby co.TDI 205PS
Komentarz
-
-
ja robiłem w Carsed pod MMZ i jestem bardzo zadowolony z wykonanej operacjiByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
Komentarz