PILNE Dachowanie naprawa w aso

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tricky
    Classic
    • 2009
    • 4

Dlatego jak ja mialem fabcie to gaz zalozylem w czakramie przynajmniej ogscie wiedza co robia przechulalem do 100kkm i bez mrugniecia sprzedalem..i z tego co wiem gosc tez jest zadowolony.. ale dla ciebie pelen podziw za spokoj ... znajac mnie to bym mu jeb...ł ... sraso aso masakra..
  • Mettler
    Drive
    • 2008
    • 42

Witam Niestety naruszyłem niunie poślizg, rów, dach ( bez ofiar naszczęście nie licząc Żony paznokcia )- potrzebuję pilnie informację gdzie w okolicach warszawy najlepiej wstawić auto do ASO naprawa bezgotówkowa z AC. Proszę pilną informację chciałbym wskazać miejsce przy zgłoszeniu szkody Narazie zastanawiam się nad Carsed-em w Mińsku
    Piszę poprawnie po polsku. - A przynajmniej się staram

Już nie Octavka niestety

Komentarz

• MiKruS
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7976

Re: PILNE Dachowanie naprawa w aso

Najpierw on-topic:
      Carsed jest zdecydowanie najczęściej polecanym ASO do napraw blacharskich na forum OCP, wiec nie sądzę, żeby jakieś inne ASO w okolicach Wawy otrzymało więcej rekomendacji.

A teraz O/T:
      Z reguły nie przeszkadzają mi literówki, błędy ort, czy niepoprawna gramatyka. Wręcz denerwują mnie czesto "zbawiciele" języka polskiego, ktorzy pouczają innych jak należy pisać, ale:

Zamieszczone przez Mettler
      Witam [brak interpunkcji] Niestety naruszyłem niunie [brak interpunkcji] poślizg, rów, dach ( bez ofiar naszczęście [błąd ortograficzny] nie licząc Żony [błąd ortograficzny] paznokcia )- potrzebuję pilnie informację [błąd gramatyczny] gdzie w okolicach warszawy [błąd ortograficzny] najlepiej wstawić auto do ASO [błąd gramatyczny] [brak interpunkcji] naprawa bezgotówkowa z AC. Proszę pilną informację [błąd gramatyczny] [brak interpunkcji] chciałbym wskazać miejsce przy zgłoszeniu szkody [brak interpunkcji] Narazie [błąd ortograficzny] zastanawiam się nad Carsed-em w Mińsku
      Nie wydaje Ci się, że posiadając taki podpis w profilu jaki masz, lepiej byłoby się przyłożyć do tego jak się pisze?
      Pomijam już narażanie się na śmieszność, ale choćby dlatego, żeby nikt nadgorliwy się nie przywalił, jak ja to teraz zrobiłem... :P
      Bez urazy jakby co.
      TDI 205PS

Komentarz

• Mettler
        Drive
        • 2008
        • 42

Nie myli się ten co nic nie robi :diabelski_usmiech MiKruS, Dziękuje za zwrócenie uwagi. Stres pourazowy . Nie powinienem tak "błędzić" Sorki A co do warsztatu jeśli się zdecyduję naprawić to na pewno będzie to Carsed
        Piszę poprawnie po polsku. - A przynajmniej się staram

Już nie Octavka niestety

Komentarz

• Casper
          Rider
          S_OCP Member
          • 2008
          • 649
          • Audi

ja robiłem w Carsed pod MMZ i jestem bardzo zadowolony z wykonanej operacji
          Była 1.9 TDI AHF Elegance
          190KM/395Nm

Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
          277KM/561Nm

Perfect Service by DGW

Komentarz

Pracuję...