Ufffffff jedna mala przerwa i 140 postów do przeczytania
Jesteście niesamowici.
W takim razie i ja będę miał kierowcę :szeroki_usmiech Tylko jak my moda w sobotę będziemy robić :?: :idea: :?:
Czyli piątek godzina 19
Jesteście niesamowici.
W takim razie i ja będę miał kierowcę :szeroki_usmiech Tylko jak my moda w sobotę będziemy robić :?: :idea: :?: Czyli piątek godzina 19
Rozrząd OK.Odpiąłem klemy od akumulatora na noc i po poskładaniu dziś, przykręcilem. Odpalam fure, a tu zonk. No więc myślę sobie,że znów odkręce klemy i sprobuje. Jak pomyslelem, tak tez zrobilem,ale dalej to samo. Jak myslicie, po nocy mu sie polepszy?? Czy tez bez laptopa sie nie obejdzie??
a alarm jest przy czym po przyjeździe został zamkniety bez alarmu, tzn z kluczyka. Żeby było śmieszniej po odstawieniu na parking darł się sygnał niewylaczonych swiateł.Wszystko bylo zgaszone,chodzi o przelaczniki (manetka kierunków była na neutralu).Okazalo sie na nastepny dzien po poludniu,ze palila sie jedna zarowka swiatla tylnego.Jutro sie podladuje aku i okaze co to da.W każdym razie wszystko mialo swoj poczatek po zerwaniu paska alternatora. Komp zwariował i auto zgasło.Wszystko poskładałem a tu dupa.Jutro będzie próba po naladowaniu baterii.Co do EGRa to troszke wątpie w to, bo on sie otwiera gdy auto stoi na postoju,natomiast auto zgasło w jeździe. Ale na wszelki wypadek, jak odwiesić EGR??
Komentarz