witam od jekiegos czasu mam problem z komunikatem( serwise oil cos tam ) teraz juz niewyskakuje to ino ( serwise insp )po jakims czasie znika i wyskakuja kilometry przejechane dodam ze mial byc serwisowany jakies 2000 tys km ale niepojechalem czy da sie jakos zmazac ten komunikat i co to znaczy :?: dodam ze na forum byl podobny przypadek tz wcisnac pokretlo zalaczyc zaplon itp. MI TO NIEPOMOGLO PROSZE O POMOC DZIEKI Z GORY
problem z komunikatem( serwise oil cos tam ) teraz juz niewyskakuje to ino ( serwise insp )po jakims czasie znika i wyskakuja kilometry
Nie rozumiem o co chodzi. To wyskakuje czy nie ?
Jak chcesz skasować to na forum było opisane np tu :arrow: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ight=kasowanie
W instrukcji obsługi też masz krok po kroku jak kasować inspekcję.
Zamieszczone przez krz1977
co to znaczy
przypomina kiedy udać się na wymiane oleju, filtrów, zrobić przegląd....
wyskakuje ino chodzi mi ze przedtem pisało serwise olil a teraz sie to zmnienilo na serwice inspe a tym sposobem probowalem co pisze na forum i nic z tego : nawt wedłog instrukcji tez sprawdzalem i nic czy wogole samemu to idzie wykasowac albo czeba pod komputer auto podpiac?
Są 2 powiadomienia. Trzeba przytrzymać to pokrętło tak długo aż oba znikną. Może chcąc wykasować service oil przestawiłeś na inspekcje i dlatego ją teraz pokazuje. Jak dotąd chyba nikt nie miał problemów ze skasowaniem tego sposobem opisanym na forum czy instrukcji. Jak sobie nie radzisz podjedź to aso i poproś jakiegoś gościa usunie Ci to w kilka sekund.
A może pokrętło masz zepsute ? próbowałeś zegar nastawiać, działa ?
dz kolego udalo sie niewiem czemu wczesniej mi to niewychodzilo juz pokasowane wszystko i jeszcze male pytanko czy znowu to wyskoczy za iles kilometrow czy juz nie bo wczesniej to aso pewnie ustawialo te przypomnienia :?:
Komentarz