Maicroft, poprzedni właściciel bardzo dbał o autko i aż przyjemnie się wsiada do autka z 2005 które jest jak nowe.
W planach mam tylko modyfikacje zewnętrzne typu grill i zmiana alu letnich i stalowych zimowych też na alu.
Autko ładnie się zbiera, wszystkie mody zrobione są z głową i tak pozostanie. W brew pozorom mimo dużej mocy wszystko jest zrobione tak że trakcja jest
Miło się czyta zadowolonego klienta Życzę, żeby służyło tak samo dobrze jak mi. A na takie zmiany zewnętrzne jak zrobił Yarek masz moje błogosławieństwo :szeroki_usmiech
PS. Za jakieś 4,5 roku będę sprzedawał golfa .....
witajcie,mam problem tego typu ze tylne oppony scina od wewnetrzej strony, lewa i prawa identycznie. jak jest przyczyna ???? wizualnie moge stwierdzic ze tak jakby minimalnie pochylenie było na ''-'' wiec tak jaby lezało prawe i lewe kolo.ALE jak podjade na zbierznosc to bede wiedzial na 100%. CZym to jest spowodowane ze tak nagle zaczeło drzec opony??
Mam ten sam problem ale najciekawsze jest to ,że Salon skody po sprawdzeniu geometri i po wjechaniu na ścieżkę diagnostyczną nie widzi żadnych powodów i wad żeby te opony się w ten sposób zużywały i odesłał mnie do producenta opon a ten nie stwierdzając wad fabrycznych odsyła mnie do producenta samochodu i tak to wygląda.Rozmiar opon to 205/55 R16
Proszę o pomoc w tej sprawie.
Komentarz