pic2ek, to ja napisalem, ale bylem przekonany, ze Golota wezmie ta walke na powaznie. On nie mial sily sie bronic, nie mowiac o boksowaniu. :?
Centralny zamek zmiany w ustawieniach vagiem
Zwiń
X
-
Centralny zamek zmiany w ustawieniach vagiem
Proszę o jakiś konkretny opis jak ustawić zamykanie drzwi vagiem po 15 km/h . U mnie w tej chwili central rygluje się po przekręceniu stacyjki a odryglowuje po wyłączeniu. Lub jak ustawić żeby wogóle się nie ryglował po przekręceniu stacyjki. [/b]Nie wstydź się kliknij POMÓGł
-
-
Zamieszczone przez OVERU mnie w tej chwili central rygluje się po przekręceniu stacyjki a odryglowuje po wyłączeniu
Jaki masz autoalarm?DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
OVER, oprócz szukania, tak jak to zurcio, zasygnalizował mogę ci jedno podpowiedzieć. Jeżeli montowałeś alarm sam (czytaj nie jest fabryczny) to może być tak, że spec który zakładał alarm podłączył funkcję ryglowania drzwi do lampki, tzn. kiedy lampka gaśnie (chwilę po włączeniu zapłonu) drzwi się ryglują. Kiedy natomiast wyłączasz silnik lampka zapala się, co powoduje odryglowanie drzwi.
Oczywiście może być inaczej ale w tym przypadku wydaje mi się to prawdopodobne, gdyż większości osób zakładających autoalarmy nie chce się wpinać w oryg. wiązki, wszystko później zgrywać z komputerem samochodu, itd., itp.. Jeżeliby tak to robili, to alarm nie kosztowałby powiedzmy 1,5 tyś tylko ze 3, a i montaż trwałby o wiele dłużej.
Pzdr.!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KrzychTakie działanie nie jest od modułu komfortu, pewnie autoalarm tak steruje zamkiem.
Jaki masz autoalarm?
[ Dodano: Pią 05 Gru, 08 18:27 ]
Zamieszczone przez zurcioOVER, szukaj szukajNie wstydź się kliknij POMÓGł
Komentarz
-
Komentarz