bobas, Raczej ciężko będzie takie detale zrobić, a nawet jak juz się zrobi to ciemny carbon zleje się z ciemna zielenią i nic nie będzie widać....
Gdzie ubezpieczyc octavie dla 20 letniego kierowcy??
Zwiń
X
-
Gdzie ubezpieczyc octavie dla 20 letniego kierowcy??
Witam
Mam nadzieje ze dobralem dobry dzial do tego tematu....bo jednak to PROBLEM :P
ok wiec tak
Mam ubezpieczonja moja octavke 1.9tdi w PZU ;///// :? :? :shock: ale na pewno chce to zmienic poniewaz zżerają oni kosmiczne pieniadze ;/ ok 1500 na rok ;|
na szczescie mam wykupiona tylko pierwsza rate do marca i teraz pytanko gdzie tanio a solidnie ubezpieczyc?
dodam ze mam 20 lat i prawko bez zadnych wypadkow itd od 2 lat o ile to cos w ogole daje ;pSprzedam moja Octavie
1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv
-
-
Właśnie dzwoniłem po ubezpieczalniach i najlepszą ofertę (dla kierowcy bez zniżek) znalazłem w ......... Dominet Banku.
Tam jest taka oferta, że nie pytają Ciebie o wiek, dzieci, stan cywilny, ile masz prawko ani nawet o pojemność samochodu tylko jaka jest marka samochodu .
I za Skode w Gdańsku mam zapłacić 700 zł z NW 750 zł jest jedno ale małe, trzeba mieć coś w Dominet Banku czyli bierzesz np. pożyczkę na rok na 700 zł i już albo konto otwierasz za 3,5 zł za miesiąc.
Dobre dla kogoś kto nie ma zniżek albo jest młodym kierowcą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Decobierzesz np. pożyczkę na rok na 700 zł i już.
jeśli będziesz chciał tak zrobić, sprawdź dokładnie treść umowy tej porzyczki :roll:
[ Dodano: Wto 23 Gru, 08 15:30 ]
Zamieszczone przez Decoalbo konto otwierasz za 3,5 zł za miesiąc.
sprawdź wszystko dokładnie, mam kilku dobrych znajomych banbkowców i nie wszystko złoto co się świeci
[ Dodano: Wto 23 Gru, 08 15:32 ]
a do konta pewnie kartę kredytową Ci dołożą no i już jesteś w sieci korporacji :diabelski_usmiechNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Ja już drugi samochód w Allianz ubezpieczyłem i jestem jak za pierwszym razem bardzo zadowolony ze składki a jak ubezpieczałem skode to nawet roku prawo jazdy nie miałem i 19 lat (w większości ubezpieczalni jest to istotne).
Tylko, że słyszałem, że się to kończy i będzie istotny wiek i ile masz prawko...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zurcioZamieszczone przez Decobierzesz np. pożyczkę na rok na 700 zł i już.
jeśli będziesz chciał tak zrobić, sprawdź dokładnie treść umowy tej porzyczki :roll:
[ Dodano: Wto 23 Gru, 08 15:30 ]
Zamieszczone przez Decoalbo konto otwierasz za 3,5 zł za miesiąc.
sprawdź wszystko dokładnie, mam kilku dobrych znajomych banbkowców i nie wszystko złoto co się świeci
[ Dodano: Wto 23 Gru, 08 15:32 ]
a do konta pewnie kartę kredytową Ci dołożą no i już jesteś w sieci korporacji :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DecoSpokojnie, dzwoniłem i się pytałem nie wiem jak z tą pożyczką ale konto 3,5 zł na miesiąc i zwykła karta do konta. To tak przez telefon ale jak ktoś jest zainteresowany to musiałby podejść i się zapytać o konkrety
Konto za niecałe 50 PLN rocznie, a ubezpieczenie nagle 50% tańsze :shock: :lol: :lol:
To tak jak koleżanka z forum szuka Octy w dobrym stanie z 2003 za max. 25 tyś.
Bez jaj. :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Komentarz
-
-
Ja tylko napisałem co mi kobieta przez telefon mówiła. Ubezpieczenie jest skierowane dla klientów banku. Czyli coś musisz mieć w tym banku. Najłatwiej mieć zwykły ROR i już. Ale jak pisałem wyżej po konkrety to do banku.
Ale jeśli jet tak jak pisałem to by się opłacało przynajmniej tym co nie mają zniżek i co nie mają odpowiedniego wieku.
Komentarz
-
-
Deco chciał być uprzejmy i sie popytał podzwonił itd. kobus za pewne sie już popytał i podzwonił.
Mi te sprawy załatwia zawsze znajomy który ubezpiecza wszystko. Zna na wylot wszystkie ubezpieczalnie. W AXA też warto popytać, lecz mi powiedział, że w moim przypadku to tylko i wyłącznie Allianz.
Ps: Wesołych Świąt!!!
Komentarz
-
Komentarz