Jakie czyste na tym parkingu wyszły
VAG a laptop
Zwiń
X
-
VAG a laptop
nareszcie mam program VAG kupilem u VIAKEN-a kabel KKL USB no i zonk laptop widzi kabel ale nie widzi kompa w samochodzie chyba cos tam trzeba ustawic ale chyba "za cienki "jestem w te klocki bylbym wdzieczny za konkretne wskazowki tzn. co i gdzie trzeba kliknac co by sie to uruchomiloAGR'00 123KM/264Nm
-
-
daroo, POWINIENEŚ ZROBIĆ TAK
1.Instalujesz sterowniki załączone do interfejsu.
2.Podłączasz interfejs i masz komunikaty ,że znaleziono nowe urządzenie itd.
3.Mój komputer-menager urządzeń-porty com-ustawiasz port com1 lub 2
3.Instalujesz program VAG-najlepiej 311.2 lub z tej serii
4.Wybierasz port w VAG-u taki jak ustawiony w menager urządzeń
5.Podłączasz interfejs do auta przy wyłączonym zapłonie
6.Włączasz zapłon i uruchamiasz VAG-w pliku masz key gena,kopiujesz serial z VAG,wklejasz do key gena i po generacji kopia tego co wygenerowane i wklejenie do VAG,następnie testuj i masz pełną wersje VAG-a.
pomogłem coś?działa już?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123daroo, spróbuj na spokojnie jutro. ja też długo dłubałem zanim udało mi się wszystko zainstalować żeby działałoAGR'00 123KM/264Nm
Komentarz
-
-
daroo, powinno ruszc od strzału no zasem te kabelki z allegro tak maja dlatego pisałem chłopaką ze jak kupic to troche drożej ale pewny !!
A masz moze jakis wyłacznik zapłonu ? musi byc akywny no i moze masz odciecie złacza diagnostycznego ? Czesto w octach sie z tym spotykam. Czesem jak ktoś odkupi auto to nawet nie wie ze ma albo poprzedni własciciel zapomniał powiedzieć ..OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neck99daroo, powinno ruszc od strzału no zasem te kabelki z allegro tak maja dlatego pisałem chłopaką ze jak kupic to troche drożej ale pewny !!AGR'00 123KM/264Nm
Komentarz
-
-
daroo, auto masz od nowości ? moze masz zrobione odciecie zlacza diagnostycznego a nie wiesz albo uszkodzona wtyczke. Skoro działa gdzieś indziej a u ciebie nie.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
daroo, a to co innego ...
Oddaj kabel i kup sobie konkret na lata -> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=348012#348012
Zero problemów 100% wszytko działa i nie ma takich jazd. VAG sam zainstaluuje interfejs po wykryciu go i nie trzeba zadnych dodatkowych sterownikówOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
Komentarz