Zamieszczone przez szachu
Problem z centralnym zamkiem
Zwiń
X
-
Problem z centralnym zamkiem
Witam wszystkich i pozdrawiam. Mam problem z centralnym zamkiem i prawym lusterkiem. Gdy otwieram auto za pomocą pilota otwierają się wszystkie drzwi oprócz przednich prawych i w tych samych drzwiach nie działa mi regulacja i ogrzewanie lusterka. Gdy używam kluczyka wszystkie drzwi otwierają się normalnie. Sprawdziłem już przewody między drzwiami i karoserią i wydają się być w porządku. Czytałem kilka postów i parę osób miało też podobne problemy. Może ktoś podpowiedzieć mi gdzie można w miarę tanio kupić moduł komfortu i ile takie coś kosztuje.andrzejmj
-
-
Najpierw podłacz sie do VAG-a a potem dopiero szukaj czesci. Po co kupować na zapas, może to nie moduł ?! Wystawic ogłoszenie możesz na Naszej giełdzie , a z tego co sie orientuje to musisz podać typ modułu.Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
http://campaign.scania.com/v8/
Komentarz
-
-
miałem to samo 2 m-ce temu , ale w lewych drzwiach (dodatkowo po pewnym czasie przestanie działać Ci sterownik od podnoszenia szyby w tych drzwiach) . Też szykowałem się na moduł ale na szczęście sprowadziło się tylko do wymiany wiązki elektrycznej przewodów (na zagięciu wewnątrz podobno sie przetarły) + folia na drzwi chroniąca przed wilgocią. Koszt około - 150 zł z robocizną.Pozdrawiam - grzela07
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzejmjdwa dni wcześniej padła mi całkowicie bateria. Może to mogło
mieć wpływ na sterowniki
Jak wcześnie Ci doradzono, jedź do kogoś kumatego w grupie VW, a nie kupuj zdbędnie modułu komfortu.
Stawiam na zielone, zgnite przewody od wilgoci.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
3 tyg temu miałem podobny problem ale z lewymi drzwiami i lusterkiem zdejmij boczek w lewych drzwiach i znajdziesz tam silniczek od szyb i czarna skrzynke tam jest duza kostaka sprawdz w niej kable wiem tylko tyle ze mój problem skonczył sie na czerwono zółtym przewodzie ten kabel poprostu zgnił w kostce i trzeba było lutowac nowy teraz działa
Komentarz
-
Komentarz