LEBSTER, wyciagnac akumulator (wskazanie kompa - srednie spalnie, predkosc itd) ale to przeciez nie porblem. :diabelski_usmiech
Problem z czujnikami parkowania O2
Zwiń
X
-
Problem z czujnikami parkowania O2
Hejka,
Mój asystent cofania przestaje mi działać (załącza długi pisk i na wyświetlaczu nic się nie rysuje), podejrzewam, że kończy się któryś z czujników (wkrótce podepnę VAGa i sprawdzę który).
Za wczasu chciałbym zorientować się którędy idą przewody i gdzie jest centralka. Szukałem, ale niestety nie poradziłem sobie.
Czy ktoś ma doświadczenie z tymi czujnikami (pasować chyba będą)?:
Autko to O2 2.0 TDI BKD w kombi z 2005r.
-
-
goraceusta, centralka powinna być zamontowana na lewym nadkolu, przynajmniej u mnie tak jestZamieszczone przez goraceustaCzy ktoś ma doświadczenie z tymi czujnikami (pasować chyba będą)?:
http://allegro.pl/item526...owania_pdc.html
[ Dodano: Pon 26 Sty, 09 09:29 ]
Pod koniec tematu masz fotkę, w sumie w O1 ale u Ciebie powinno być podobnieNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
goraceusta, z bagażnika ....
Z tego co pamiętam to tylny (środkowy) plastik wchodzi na zatrzaskach( chyba 5 szt.), także delikatnie do góry, potem odkręcasz uchwyty na siatki itp. i to chyba wszystko, delikatnie odginasz "tapicere" i jesteś w środku ...Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez goraceustanie mogę sobie poadzić z odkręceniem uchwytów na siatkę.
Mówimy o tym samym :?:
Uchwyt ruchomy po lewej pod półeczką :?:
[ Dodano: Czw 29 Sty, 09 14:34 ]
widzę, że założyłeś nowy temat z fotkami, więc nie mówimy o tym samymNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Parktronic OII co sie dzieje ???
Witam,
coś zaczeło sie dziac z parktronikiem, włączam wsteczny słycze dzwiek jaby kolizja ok 5 sec. później cisza i na radyjku ginie samochodzik (parktronic nie działa) przy każdym nastepnym włączeniu wstecznego nic sie juz nie dzieje (cisza)
Zapalam samochód ponownie i schemat sie powtarza.
Koledzy może mi podpowiecie od czego zacząc poszukiwania usterki
Komentarz
-
Komentarz