bubuDE, w każdym razie jest to skuteczne bo przy -16°C droga była mokra a nie zamarznięta i sliska.
Problem z odtwarzaczem CD.
Zwiń
X
-
Problem z odtwarzaczem CD.
Witam,
zauwazylem u siebie, ze oryginalny odtwarzacz CD zglasza czasem "cd error" i wysuwa płyte. Za chwile wciaga znowu i zaczyna poprawnie odtwarzac.
Problem zdarza sie tylko w przypadku plyt oryginalnych. Z plytami nagrywanymi z mp3 nie zauwazylem takiego problemu.
Czy ktos mial podobny problem?
-
-
Ja mam coś takiego u siebie. Czasem jest tak jak piszesz, ale na różnych płytach. Za bardzo mnie to nie denerwuje (bardzo żadko się to zdarza) więc nic z tym jeszcze nie robiłem. A u Ciebie jak często się to dzieje :?:Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zauwazylem to dopiero kilka dni temu, poniewaz wożę glownie plyty z mp3 i jak juz ktorąś wsune to slucham przynajmniej po kilka dni,a nawet tydzien (z oczywisitych wzgledow) ale i tak auto mam od 4 miesiecy wiec tez wiele okazji nie mialem.
Na razie jakos mnie to szczegolnie nie przeszkadza ale z uwagi na gwarancje na pewno z tym pojade wczesniej czy pozniej.
[ Dodano: Sro 11 Lut, 09 14:08 ]
Kiedys zdarzylo mi sie to z jedna plyta ale zupelnie to zaniedbalem, teraz zdarzylo mi sie to z kolejną. Rano urachamiajac auto (pomyslalem, ze moze optyka zaparowala) pozniej w tym samym dniu powtorzylo sie dwa razy, potem juz zmienilem plyte.
Musze potestowac to jednak z innymi plytami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adymzauwazylem u siebie, ze oryginalny odtwarzacz CD zglasza czasem "cd error" i wysuwa płyte. Za chwile wciaga znowu i zaczyna poprawnie odtwarzac.
Problem zdarza sie tylko w przypadku plyt oryginalnych. Z plytami nagrywanymi z mp3 nie zauwazylem takiego problemu.
Czy ktos mial podobny problem?
Komentarz
-
Komentarz