miguello, tak wiem,ze to jest wzor z bbs'ow ale sa one prawie 2 razy drozsze. Tak wiec postanowione i nowki fele zawitaja na Octawce okolo 15 stycznia.
Woda w samochodzie przez tylne drzwi. Pomocy!!
Zwiń
X
-
Woda w samochodzie przez tylne drzwi. Pomocy!!
Witam mam pytanko przez tylne drzwi dostaje mi się woda do środka. Po opadach deszczu jak otworze drzwi to wypływa trochę wody na zewnątrz i w środku na wycieraczce też skądś się bierze, dywanik też niby jest lekko wilgotny i strasznie parują tylne szyby !!!
Co można z tym zrobić ?? może się wymienia jakieś uszczelki albo coś żeby temu zapobiec ??Jest O2 BJB 176 KM, 346 NM, wtryski i turbo ARL, chłodnica oleju z wersji 2,0 TDI, zegary MAXI-DOT
Była O1 AGR Hatchback.
-
-
Z tego co widać to była bita właśnie z tej strony. Tak było kombinowane były zakładane drugie boczki, to było rozbierane ale ja tego nie robiłem. Może tak jak mówisz ta foliaJest O2 BJB 176 KM, 346 NM, wtryski i turbo ARL, chłodnica oleju z wersji 2,0 TDI, zegary MAXI-DOT
Była O1 AGR Hatchback.
Komentarz
-
-
amperek, zdejmij całą tapicerkę, odklej folię jeśli jest niedbale przyklejona (kożystając z tego że masz wsio na wierzchu psiknij profile jakimś anti rustem i przesmaruj cięgna itd) odtłuść boki drzwi i porządnie jak Bóg nakazał przyklej folię :wink: nie ma wtedy prawa nic podciekać :wink:
Komentarz
-
-
tak jak napisał Maru 123, zobacz tą folię i ewentualnie ją dobrze poklejOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz