jago7270,
octavia 2 tylna wycieraczka nie działa
Zwiń
X
-
octavia 2 tylna wycieraczka nie działa
witam na wstępie mówie ze przeczytalem chyba wszystko na ten temat na forum mimo to pozwoliłem sobie załozyc nowy temat mam nadzieje ze przez to nie podpadłem ale do rzeczy, nie dziela nie wiem dlaczego nie wiem gdzie szukac przyczyny nie znam sie na samochodach kupiłem ją miesiąc temu i nie wiem od czego zacząć, bezpieczniki sa napewno dobre tego jestem pewien i teraz nie wiem gdzie szukac przekaźników bo wyczytalem ze moze to byc jedna z przyczyn nie wiem gdzie jest silniczek z tylu czy z przodu, czy do przednich jest osobny i do tylnej też? nie wiem czy mam szukac przy tylnej klapie czegokolwiek z tą wycieraczką związanego czy z przodu wyczytałem tez o kostkach ale znalazłem tylko kostki od świateł pomózcie panowie prosze bo moze to jakas drobnostka zanim wyrusze do serwisu. Samochód z roku 2005.
-
-
dzoos, nie zalewa Ci czegoś w klapie :?: Uszczelkie nie przepuszczają :?: Spryskiwacz tylny działa :?:
Silniczek jest osobny z tyłu.
Ps. Zmień oznaczenie silnika bo napewno nie masz ASV.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
dzoos,Zamieszczone przez dzoosnawet nie wiem jak mam sie dobrac do tego zeby to zobaczyc
Z tego co pamiętam kolega kowal 2002 wrzucił rozpiskę tylnej klapy w O2 LB.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz