WITAM I PRZEPRASZAM,ŻE PEWNIE ZROBIĘ POWTÓRKĘ PROBLEMU. JESTEM POSIADACZEM OCTAVI DOPIERO 1,5 MIESIĄCA. NIESTETY DZISIAJ DOPIERO WYCHWYCIŁEM PROBLEM A DODAM,ŻE BYŁO CHYBA OK. NIE ZWRACAŁEM NA TO UWAGI. JADĄC DZISIAJ PRZY PRĘDKOŚCI 110 OBJAW BYŁ TAK JAKBY ODCIĘŁO DOPŁYW PALIWA. JUŻ SIĘ WKUR..... WYSKOCZYŁEM NA TRASE W KIERUNKU KATOWIC I OBJAWY SĄ TAKIE:
LECI DO 100 BEZ PROBLEMU A NASTĘPNIE JAKO TAKO DO 130 I KUNIEC,OBROTY TYLKO 3000TYSIE. TAK JAKBY BYŁA BLOKADA PRĘDKOŚCI. NIE WIEM CO ZROBIĆ,CZY TO PALIWO CZY CO. DODAM ,ŻE JAK KUPOWAŁEM TO BYŁEM W SERWISIE SKODY I WYSKOCZYŁ NA KOMPIE BŁĄD CZUJNIKA TEMPERATURY( problemy przy odpalaniu ciepłego bądź zimnego silnika)-jeste to wymienione. Prosze pomocy wołam...SZEFOLEK Z ŁODZI
Ja mialem to samo co ty, też sporadycznie przy predkosciach około 130-140 km\h nagle traciła mi moc, aż do przedwczoraj gdzie moc już spadła na stałe i swieci mi się check engine. Samochód w trakcie naprawy, jak usune to Ci powiem co nawaliło :wink:
hmm. Maam nadzieję,że to nic poważnego. Odpala ona normalnie,tylko zawsze tyci zakopci na biało ale to tylko sekundkę skubana.Pierwsze buch z rurki dymek- każde następne odpalanie jest ok. Kopci zawsze po kilku godzinach np: po 8.
Komentarz