Zamieszczone przez Alvaro
Gdzie naprawic sterownik silnika o1 1.9 tdi
Zwiń
X
-
Gdzie naprawic sterownik silnika o1 1.9 tdi
Witam!
Auto stoi w serwisie, gdyż nie można uruchomi silnika, tzn silnik pali ale zaraz po tym zostaje wyłączony. Serwis wykrył błąd sterownika silnika i mogą go wysłac do zakładu, natomiast zanim zdecyduje się na tego typu naprawę chciałem się dowiedziec czy na śląsk ktoś zajmuje się tego typu naprawami najlepiej z okolic Katowice
Z góry wielkie dziękie za wszelką pomoc i sugestie
Pozdrawiam
-
-
tu masz goscia u którego ja robiłam i dało rady :
http://rydultowy.autoteam.pl/katalog...upa,29372.html zadzwon pogadajET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez melon721Na desce nie świeci się już nic, w serwisie powiedzieli że jest to błąd sterownika silnika, ponoć trza rozebrać deskę i go wyciągnąć, wysłać do zakładu, ale w takim wypadku nie wiem czy nie lepiej pojechać prosto do takiego zakładu i mieć szybciej zrobione autoET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
Hmm no tak mnie poinformował kolo przez telefon. Co do poleconych serwisów to niestety, ale wszędzie mają pełną obsadę i najwcześniej na wtorek mógłbym podholowac auto, dlatego zdecydowałem się auto robic w warsztacie gdzie teraz aktualnie stoi.
Wiecie może co jest najczęstszą przyczyną uszkodzenia sterownika silnika??
Komentarz
-
Komentarz