Witam szukałem już i nie mogę tego znaleźć a dokładnie chodzi o to że jak przekręcam kluczyk w zamku to prawie wszystkie drzwi i bagażnik się zamykają i otwierają, ale tylnie drzwi za pasażerem ani drgnie rygiel. Wogóle się nie rusza ani w górę ani w dół dodam że drzwi normalnie się otwierają z zewnątrz i wewnątrz. o dziwo jak nacisne rygiel albo pociągne to wtedy działa.. tyle że centralny wogóle go nie rusza... co może być????
tylko tam są przypadki jak są zablokowane drzwi i ich się nie da otworzyć albo nie działa centralny a u mnie działa i dtrzwi się otwierają tylko ten rygielek nie opada i się nie podnosi z czego nie zamykają się drzwi
dzrzwi otwierają mechanicznie czyli normalnie odchylają na zawiasachże można wejść i wyjśc z auta a nie rygluje ich ani nie odryglowuje o tak jest lepiej
jak otwieram klamką to działa coś tam się przekłada i jak wcisne rygiel to też coś się przekłada i zamyka drzwi, jest to uciążliwe bo jak chce zamknac auto to musze iść do drzwi wcisnac rygiel i dopiero moge centralnym reszte zamknąć. albo jak przyjde otworze drzwi centralnym to wszystkie się otwierają oprócz tych i muszę iść wyciągnąć rygielek i dopiero się otworzą i osoba wsiądzie
Daro8610, no to jeśli działa ręcznie a nie działa elektrycznie to raczej oczywiste że padła elektryka. jedż do jakiegos fachury albo sam sprawdż czy prąd tam dochodzi :wink:
Komentarz