Zamieszczone przez Marx
Nie zamyka ani nie otweira tylnich drzwi...
Zwiń
X
-
Nie zamyka ani nie otweira tylnich drzwi...
Witam szukałem już i nie mogę tego znaleźć a dokładnie chodzi o to że jak przekręcam kluczyk w zamku to prawie wszystkie drzwi i bagażnik się zamykają i otwierają, ale tylnie drzwi za pasażerem ani drgnie rygiel. Wogóle się nie rusza ani w górę ani w dół dodam że drzwi normalnie się otwierają z zewnątrz i wewnątrz. o dziwo jak nacisne rygiel albo pociągne to wtedy działa.. tyle że centralny wogóle go nie rusza... co może być????
-
-
Częściej używaj opcji SZUKAJ :!: Poczytaj np to http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ight=centralny
Komentarz
-
-
Ale zaraz zaraz. Najpierw piszesz żeZamieszczone przez Daro8610tylko tam są przypadki jak są zablokowane drzwi i ich się nie da otworzyć albo nie działa centralny a u mnie działa i dtrzwi się otwierająZamieszczone przez Daro8610ten rygielek nie opada i się nie podnosi z czego nie zamykają się drzwi
Komentarz
-
-
jak otwieram klamką to działa coś tam się przekłada i jak wcisne rygiel to też coś się przekłada i zamyka drzwi, jest to uciążliwe bo jak chce zamknac auto to musze iść do drzwi wcisnac rygiel i dopiero moge centralnym reszte zamknąć. albo jak przyjde otworze drzwi centralnym to wszystkie się otwierają oprócz tych i muszę iść wyciągnąć rygielek i dopiero się otworzą i osoba wsiądzie
Komentarz
-
Komentarz