Bydło na Parkingach - kluczem po lakierze gdzie malowac ?
Zwiń
X
-
namo
Zamieszczone przez jackal79Mam AC, dac do skody ale ktorej Korczyk czy kolo sarniego stoku czy cos moze innego
ogolnie gdzie lepsze lakiernia ?
W Welmie przy stoliku likwidacji szkód komunikacyjnych siedzą dwa geje. Jeden starszy drugi młody. Stary ma Cię w dupie a młody nie może uwierzyć że mi się śpieszy. Poczułem się jak menel gdy stary w mojej obecności zaczął wycierać ściereczkami monitor w laptopie.
Oznajmili bez oglądania auta że zajmie to 10 dni roboczych. Na pytanie o auto zastępcze otrzymałem odpowiedź: "możemy panu wynająć za 130 netto dziennie polówkę".Jako że jestem przedsiębiorcą nie mogę zostać bez auta. Oni mieli to w dupie. Wychodząc zabrałem ulotkę Passata CC.
Zadzwoniłem na salon do Korczyka. Jakiś Pan skierował mnie do Kóz. Na miejscu przywitał mnie kierownik. "Pokaż auto" - to były pierwsze jego słowa. Powędrowaliśmy na parking i tam spotkała mnie miła obsługa ze strony kierownika. Nawet zapytał czy nic mi się nie stało. Do 4 minut sprowadził kierownika lakierni. Młody Pan z żalem oznajmił że dopiero koło 10 października by zaczęli. Na pytanie o auto zastępcze odpowiedzieli: "Fabię chcesz czy Octavię?", oczywiście, wszytko bezgotówkowo. Kazali przyjechać w poniedziałek z raportem od rzeczoznawcy i będą myśleć gdzie mnie wcisnąć.
Mogę czekać tydzień lub dwa dłużej. Ja muszę mieć auto zastępcze bo prowadzę firmę a brak samochodu to dla mnie niesamowite straty.
Komentarz
-
namo
Zamieszczone przez namoMogę czekać tydzień lub dwa dłużej. Ja muszę mieć auto zastępcze bo prowadzę firmę a brak samochodu to dla mnie niesamowite straty.
Już przebolałem porysowane śruby zawiasów w drzwiach (poprawiał gość siedząc na taboreciku z pędzelkiem w ręku)już nic nie mówiłem jak uszczelkę od szyby wyjmowałem spod błotnika, o zamalowanej naklejce na prawym środkowym słupku już nie wspomnę.
Ja myślę że to za dużo bubli jak na jedno auto. Omijacie to miejsce jak nie chcecie mieć spapranego auta.
Komentarz
-
Niestety problem z lakierniami jest wszedzie.
Pracowalem ładnych pare lat u dealera skody - gdzie to sie mozna domyslić
Zal opisywac ten ruski cyrk
Mogę polecic jedną dobrą lakiernię - niestety spoza marki Skoda - Armada Zabrze - dealer Forda - chłopaki robią dobrze, mają dobry sprzet, widzialem juz kilka samochodów i powiem szczerze ze jest
Samochód zastepczy - tam nie pytaja tylko go dają.Leasing bez BIK
http://www.doradcaleasingpolski.pl tel. 693 784 723
Moja czeszka http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37149
Komentarz
-
Komentarz