Nie jestem dzieckiem aby takie rzeczy mi pisać. Po prostu przeczytałem książeczkę i nic o nich nie pisze. Po co mam wypinać wszystkie, skoro nie mam nawet pewności czy w tej skrzynce jest zabezpieczenie tego co szukam. Stąd moje pytania aby nie wypinać wszystkiego. Są tam różne zabezpieczenia o których nie mam pojęcia do czego służą i nie wiem co by się mogło stać gdybym np. je wypiął. Stąd moje pytanie. Uważam, że prawidłowo zadałem pytanie i jest jak najbardziej na miejscu.
Nadal więc nie wiem czy wentylatory w moim przypadku są w ogóle czymś zabezpieczone bo książeczka o tym nic nie mówi w przypadku mojej skrzynki bezpiecznikowej. Chyba właśnie do tego służy forum aby dzielić się informacjami, których nie ma w ogólnym dostępie.
Maicroft, widzę, że masz silnik ten sam i mógłbyś raczej powiedzieć czy coś wiesz w tym temacie, a nie z pozycji Administratora mnie atakować. Szukam pomocy bo nie wiem co robić. Nowa klapa to 800zł, a bezpiecznik 2zł.
Nadal więc nie wiem czy wentylatory w moim przypadku są w ogóle czymś zabezpieczone bo książeczka o tym nic nie mówi w przypadku mojej skrzynki bezpiecznikowej. Chyba właśnie do tego służy forum aby dzielić się informacjami, których nie ma w ogólnym dostępie.
Maicroft, widzę, że masz silnik ten sam i mógłbyś raczej powiedzieć czy coś wiesz w tym temacie, a nie z pozycji Administratora mnie atakować. Szukam pomocy bo nie wiem co robić. Nowa klapa to 800zł, a bezpiecznik 2zł.
Komentarz