Ale nie powinieneś się nastawiać na to ze N75 pomógł. U mnie mechanik też to zeobił i po kilku dniach problem powrócił problem. U mnie zostały przeczyszczone kierownice, łopatki w turbinie, ale miejmy nadzieje że u Ciebie to pomoze. ;]
Notlauft w ASV i kilka pytan
Zwiń
X
-
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
-
-
Zamieszczone przez cysterniarzZamieszczone przez roLLoAle nie powinieneś się nastawiać na to ze N75 pomógłJest: Skoda Octavia 2 VRS BMN+
Byla: Skoda Octavia 2 Laurin & Klement Estate
Superstar 3900 + Sirio Megawatt 4000
Komentarz
-
-
Panowie szybka sprawa - dzwonił kumpel bo jego A4 notlaufy łapie(1.9 TDI 130 ps wykrecone na 170 niestety i w aso sie gubia bo program nie ten) , czy ktoś z pamięci może mi napisac w co sie wchodziło w VAG zeby to zgrać? Nie pamiętam a znaleźć nie moge, wiem tylko ze sie daje w rure na 3cim biegu...
Komentarz
-
-
a po co on do aso z tym jedzie, przecież to nie ma sensu :roll:
Zamieszczone przez rkbczy ktoś z pamięci może mi napisac w co sie wchodziło w VAG zeby to zgrać
01 Engine -> measuring blocks
wybrać grupy np:
003 - wstazania przeplywomierza
008 - dawki paliwa
011 - cisnienie doladowania
3bieg ustabilizować prędkość i obroty na ok 1500
LOG
but w podłogę do odcięcia
Komentarz
-
-
Witam,
Ja mam podobny problem tylko że mnie zapaliła się kontrolka ASR-u następnie auto nie chciało wejść na obroty, po chwili zapaliła się kontrolka diagnostyczna i auto zachowywało się tak jakby turbina nie działał. Po wyłączeniu i załączeniu silnika problem z mocą znikł ale kontrolka ASR-u dalej się świeci. Czy miał ktoś kiedyś taki problem. Skoda Octavia 1 1.9 TDI 90KM
Komentarz
-
Komentarz