szkoda, rozwijając skrót myślowy: jaką wartość dla kierownika przedstawia auto obute w 4 bravurisy2? ceniona dobra przyczepność, względna niska hałaśliwość. pytam, bo kiedyś czytałem coś na forum, że bravurisy2 nie są zbyt dobre - tzn. że podobno słabe na mokrym
[O2] gwizdy z komory silnika
Zwiń
X
-
[O2] gwizdy z komory silnika
mały problemik z octavką...
od paru dni dobiegają gwizdy z komory silnika takie mniej więcej jak przy uchylonym oknie gwizd wiatru. dodam że jest to słyszalne na niskich i wysokich obrotach zarówno na biegu jak i na luzie. łożysko, sprzęgło??? pomóżcie, dwumasę wymieniłem ok 30 tyś km temu na nóweczkę
-
-
dzieki chlopaki, wczoraj byłem u "magików" w serwisie podobno turbo ma sie dobrze tylko że nie wiedzą co dolega autku i umówili na kolejna wizytę ... odgłosy słychać z prawej strony silnika, podżućcie mi jak turbo to jaki mniej więcej koszt i co włożyć, myślę po zimie troszkę ją podrasować... 140 kucy mało...pozdrawiam
Komentarz
-
-
Rufi a masz DSG?
U mnie najpierw pojawił się gwizd/świst (ale nie taki jak od turbiny) a potem notlauf.
Jest akcja serwisowa, w DSG cos bardziej wystaje z przodu i śrubki przecierają wąż od IC. U mnie tak było, wymienili wąż na nowy i jest zestaw naprawczy - teśrubki są nowe tak zrobione, żeby nie przecierały węża. Akcja jest typu "jak wystąpi".
Komentarz
-
Komentarz