[O2] Ori ksenon na fioletowo jakie żarniki do O2 D1S, D2
Witam! Jak w temecie: jakie żarniki stosowane są w ksenonach O2? D1S lub D2S? Czy kupić w serwisie ( koszt 500zł ) czy szukać np na allegro? Jakie są Wasze doświadczenia? Niestety moje świecą już na fioletowo więc trzeba się powoli przygotować na wymianę. Pozdr
Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
lewy jest ok, świeci biało jak przeciwmgielne w O1, ale prawy całkiem na fiolet. Wszystko jasne co jedzie przed mną zmienia się na ten kolor ...ze znakami włącznie
Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
Re: Ori ksenon na fioletowo jakie żarniki do O2 D1S, D2
Zamieszczone przez lukas220
Witam! Jak w temecie: jakie żarniki stosowane są w ksenonach O2? D1S lub D2S? Czy kupić w serwisie ( koszt 500zł ) czy szukać np na allegro? Jakie są Wasze doświadczenia? Niestety moje świecą już na fioletowo więc trzeba się powoli przygotować na wymianę. Pozdr
Nie ma co kupować w ASO - to samo można kupić na rynku wtórnym. Ja kupowałem D2S w maju po ok. 135zł za sztukę, teraz są już orginalne Philipsa po 95 / 99 zł.
Swoją drogą - ciekawe jak świecą te "no name" po około 30zł. Ma ktoś takie ? Bo może się okazać, że to samo co Philips.
moja Octa ( I rejestracja Austria) ma ustawione światła mijania na stałe tzn. nie da się ich wyłączyć-widocznie to im pomogło i stąd konieczność szybszej wymiany :twisted:
Komentarz