Mam Play i do tego dość stary telefon i nie miewam problemu z zasięgiem jakiegoś większego niż u innych operatorów.
[O2] nie działa ogrzewanie tylnej szyby kombii
Zwiń
X
-
[O2] nie działa ogrzewanie tylnej szyby kombii
dziś wieczorem był już przymrozek więc żeby się nie męczyć przy skrobaniu włączyłem ogrzewanie tylnej szyby, wcisnąłem guzik na climatronicu, zapaliła się lampka na guziku i... po 2 sek. zgasła :roll: :? dlaczego tak się dzieje? vag nic nie wykazał :roll:
-
-
Witam serdecznie. Tomil jak masz tradycyjne H4 to przy włączeniu ogrzewania tylnej szyby będzie spadek napięcia i powinno być to widać na światłach. Zacząłbym od sprawdzenia bezpiecznika i przekaźnika. Przekaźnik to ten w środku( R5) a bezpiecznik to nr 25 ( biały, duży IV rząd IV od lewej). W następnej kolejności bym sprawdził stan połączeń przy samej szybie. Pozdrawiam.Witek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Witek1952tradycyjne H4
Zamieszczone przez Maru 123styki przy szybie
Zamieszczone przez Maru 123a to że mam przyciemnione szyby może mieć jekieś znaczenie?It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftSprawdz czy pojawia sie napiecie na styku przy szybie, to jest podstawowa sprawa
Zamieszczone przez tomilKurna, już miałem podobny temat zakładać-It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Jesli sterowanie i zasilanie szyby nie jest jakos wymyslnie zrobione jak zarowki w tylnych swiatach, to jeden koniec do masy, a drugi mozna sciagnac z szyby zlaczke i do niej miernik podlaczyc.
Przyczyn moze byc kilka, uszkodzony przekaznik, uszkodzony przewod, nawet jakby sciezki byly uszkodzone to nie wszystkie naraz, tylko jedna lub kilka, zeby wszystkie padly to juz wyjatkowy pech.
Dodatkowo Marek ma fabryczne przyciemnienie SUNSET, a ono chyba nie polega na foliowaniu :roll: :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilprzecięli ścieżkęprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz