'We wszystkich skrzynkach
przekładniowych jest stosowany olej syntetyczny o specyfi-
kacji G50 SAE 75W90, który nie wymaga wymiany pod-
czas eksploatacji samochodu.'
i ja myślę nad tym .. czyli nad wymianą..i rodzi sie pytanie - na ile producent/komstruktor/ założył normalną eksploatację auta.. ..150,,,250,,,500 tyś km :?:
czy założył to że w polsce 10-letnie diesle mają dopiero 170tyś...czy to już dużo czy dopiero żłobek dla takiej skrzyni i oleju :twisted: :?:
Witam wszystkich, jestem nowy na tym forummam dwa pytanka natomiast zrobiłem Scan za pomocą Vaga 311-2 i wyskoczyło mi w Componet-nazwa systemu jako Kombi a ja posiadam Hatchback więc ciekawe czemu tak wyskakuje...i jeszcze jedno wywalił mi bład 776 Czujnik skrętu kół - G85, Czujnik kąta sterowania - G85 żeby w programie 311-2 wykasować ten błąd trzeba wejść w osobno zakładkę a u mnie nie idzie wejść w steering wheel można to jakoś obejść?Pozdrawiam
a masz scrakowana wersje vaga? u mnie wszystkie funkcje dzialaja, ale przed crackiem nie szlo wszystkiego uruchomic.
a co do wersji nadwozia..dziwne..moze masz inny komp w aucie, moze bylo walone albo co..i inny komp dali, oby nie
wyskoczyło mi w Componet-nazwa systemu jako Kombi a ja posiadam Hatchback
Akurat tym się nie sugeruj-to nie dotyczy nadwozia.
Zamieszczone przez kaarolek1
Czujnik kąta sterowania - G85 żeby w programie 311-2 wykasować ten błąd trzeba wejść w osobno zakładkę a u mnie nie idzie wejść w steering wheel można to jakoś obejść
Sprawdź czy masz status activated w vag-u.Jeżeli nie ,musisz dokonać aktywacji vag-a.
Komentarz