a i jeszcze jedna sprawa , jak kupowalem ja ( z salonu skody - lekarz zostawil i wzial nowa ) to dealer zapewnial mnie ze auto mialo robiony rozrzad i ze teraz bede mial spokoj na te 120 tys jesli chodzi o rozrzad , po kilku dniach przegladalem ksiazke tak z ciekawosci i nie ma tam wpisu ze byl robiony rozrzad.. pojechalem tam dzisiaj i koles powiedzial ze on to sprawdzi i jesli nie byl zrobiony to mi zrobia, ale jak wracalem to pomyslalem ze moze zacznie tam edytowac ta historie auta i wpisze ze byl robiony ;/ co o tym myslicie ? czy moga tak to edytowac ze wpisza ze byl robiony ? pokazalem tez mu ten dziwny dzwiek i maja to sprawdzic jak tam podjade - ma zadzwonic i sie umowic ze mna. Co sadzicie ?
[ Dodano: Wto 06 Kwi, 10 12:17 ]
a i jeszcze jedno . . nie wiem moze jestem juz przewrazliwiony ale podczas gwaltowniejszego przyspieszania slysze delikatny gwizd z silnika . to normalne ?
[ Dodano: Wto 06 Kwi, 10 12:17 ]
a i jeszcze jedno . . nie wiem moze jestem juz przewrazliwiony ale podczas gwaltowniejszego przyspieszania slysze delikatny gwizd z silnika . to normalne ?
Komentarz