dokładnie o to nam chodzi :]
[O1] Żarówka do popielniczki i znaczek skody na grill :)
Zwiń
X
-
[O1] Żarówka do popielniczki i znaczek skody na grill
Witam, zalaczam fotke z forum VW:
to od golfa ale O1 ma podobnie. Przepalila sie zarowka od popielniczki, co prawda nie pale (bo nie jestem samobojca) ale jak ma swiecic to czemu nie?
Zarowka jest ZINTEGROWANA z plastikowymi "sankami", za cholere sie nie da jej wyjac, jej nozki sa zespawane z blaszkami w tym elemencie. Probowalem silowo i wyrwalem sama szklana banke... zepsulem to. Mozna rzezbic i lutowac cos swojego ale jak mozna kupic zamiennik (starczy do konca zycia wozu) to czemu nie.
Gdzie kupic taka zarowke +3g plastiku? Moze jakies linki?
Druga sprawa
Gdzie kupie tanio dobrej jakości znaczek skody do O1 na grill, ten zielony. Odpadl mi gdzies sam :-( I skoda wyglada jakos inaczej.
Na allegro sa rozne znaczniki ale nie wiem jaki bedzie pasowal idealnie w to miejsce. Chodzi o emblemat producenta oczywiście.
+LPG Elpigaz IV gen :-)
-
-
-
Zamieszczone przez markowskiHej,
zaroweczke kupisz w aso - cena jedyne 50 zeta :lol: :zlosnik: - taka cene przynajmniej mial dla mnie serwis auto wimar na jagielonskiej w warszawie w ramach jednego z duzych przegladow... :lol:
Zarowka jest taka jak tu, ale nie chodzi o ten plastik bo ten jest inny!!! Gdzies widzieliscie takie zaorki? 1 cm dluga, musza byc conajmniej 1cm nozki jeszcze i sobie to sam zrobie na cacy ;-) Lutowalem najmniejsze uklady scalone wiec to dla mnie pikus, Pan pikus.+LPG Elpigaz IV gen :-)
Komentarz
-
Komentarz