nie, poszukaj .dat wyszukaj go po prostu
[O2] max 160 kmh
Zwiń
X
-
[O2] max 160 kmh
zaistniał mi jeszcze taki problem na autostradzie autko śmiga mi tylko 160km/h nie wiem co jest przyczyną do 160 to jest moment a gdy już jest to jak by mi ktoś przyczepkę przypiął komputer podpinałem i żadnego błędu nie ma zadna kontrolka mi się nie świeci.
objawy jakie jeszcze zauważyłem to przy ruszaniu mieli mi cały czas gume gdy wrzucam 2 i3 podczas jazdy jest to samo gdy wyłączę esp to już mniej a jeżdżę na 18 cały czas to wydaje mi się ze nie powinno tak byc auto ma przebieg tylko 96000 mil
-
-
damo85, moja skodzianka mimo 190 000 km smiga bez problemu a te 160 spokojnie osiaga i chce wiecej nie wiem ile max jeszcze nie mialem okazji sie przekonac narazie bylo 180 km/h , a co do tej predkosci to watpie zeby byla na tym pulapie zablokowana .1) Skoda Felicja 1,3 Lxi -97 jest :-)
2) Skoda Octavia II 1,9 TDI -04 jest :-)
3) Skoda Octavia I RS 1.8T -04 jest :-D
4) Skoda Fabia 1,2 TSI DSG -2016 jest :-)
Komentarz
-
-
może trzeba wrzucić piąty bieg :lol: hehe...
sorki że post nie wnoszący nic do tematu ale może troszkę zabawny :roll:Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
ciuk15, ja mialem 1.9 tdi BJB i testowalem max poleci 183 km pozniej jak by paliwo odcinalo,spada na 179 km i znow wchodzi do 183 i tak wkolo :diabelski_usmiechSkoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez damo85zaistniał mi jeszcze taki problem na autostradzie autko śmiga mi tylko 160km/h nie wiem co jest przyczyną do 160 to jest moment
Zamieszczone przez damo85objawy jakie jeszcze zauważyłem to przy ruszaniu mieli mi cały czas gume gdy wrzucam 2 i3 podczas jazdy jest to samoO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kpowyżej 160 turbina może przeładowywać i dlatego są takie numery
Zamieszczone przez damo85jak to najlepiej sprawdzic czy niema czipa ?
chyba że jest zapieczona i przez cały czas ładuje więcej , można sprawdzić czy kierownice chodzą , z kanału , mechanik Ci zobaczy.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Dachu, to mnie nie pocieszyles a juz na wiosne mialem dokupic w ASO orginalne skrzydla i sobie polatac,ale na wiosne beda nowe oponki to trzeba samemu sprawdzic ,jak cos to moze napisze ze udalo mi sie rozpedzic do 183,5
Pozdrawiam1) Skoda Felicja 1,3 Lxi -97 jest :-)
2) Skoda Octavia II 1,9 TDI -04 jest :-)
3) Skoda Octavia I RS 1.8T -04 jest :-D
4) Skoda Fabia 1,2 TSI DSG -2016 jest :-)
Komentarz
-
Komentarz