[O1] Centralny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • asp2
    Classic
    • 2009
    • 8

[O1] Centralny

a sprawdziłeś poziom oleju?
    To chyba podstawa
  • ShaDe
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2008
    • 115

[O1] Centralny

Mam problem swoim aucie z centralnym.

Pilot nie dziala juz ze 2 miesiace., moge sie bez niego obejsc, bateria na pewno jest ok.

Gdy zamykam zamki z drzwi kierowcy od srodka, rygluje wszystkie procz drzwi kierowcy.

Gdy chce zamknac lub otworzyc drzwi kluczykiem z drzwi kierowcy, centralny nie reaguje, otwieraja sie tylko one a diodka obok cypka dalej miga, z klapy bagaznika zawsze otwiera i zamyka mi wszystkie zamki.

Do pewnego momentu, poki co ktorys raz lapal z drzwi kierowcy bylo okej, teraz wszystko zdechlo i jest wrecz uciazliwe.

Czego moze to byc przyczyna, rozbieralem boczek, patrzylem na kable i wszystko wydawalo sie byc okej, sterownik przy silniku szyby tez wyglada na caly, ma wszystkie piny, oraz w srodku nie bylo wody.
    Octavia I Elegance 1.9TDi

Komentarz

• mobi65
      Rider
      • 2009
      • 291

Re: Centralny

Zamieszczone przez ShaDe
      Mam problem swoim aucie z centralnym.

Pilot nie dziala juz ze 2 miesiace., moge sie bez niego obejsc, bateria na pewno jest ok.

Gdy zamykam zamki z drzwi kierowcy od srodka, rygluje wszystkie procz drzwi kierowcy.

Gdy chce zamknac lub otworzyc drzwi kluczykiem z drzwi kierowcy, centralny nie reaguje, otwieraja sie tylko one a diodka obok cypka dalej miga, z klapy bagaznika zawsze otwiera i zamyka mi wszystkie zamki.

Do pewnego momentu, poki co ktorys raz lapal z drzwi kierowcy bylo okej, teraz wszystko zdechlo i jest wrecz uciazliwe.

Czego moze to byc przyczyna, rozbieralem boczek, patrzylem na kable i wszystko wydawalo sie byc okej, sterownik przy silniku szyby tez wyglada na caly, ma wszystkie piny, oraz w srodku nie bylo wody.
      masz padniete mikrostyki wymien i po klopocie

Komentarz

• ShaDe
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2008
        • 115

mógł bys dokladniej mnie nakierowac co i jak, ostatnio nie mam za duzo czasu aby usiasc przed komputerem i poszukac dokladnie o co chodzi, ale domyslam sie ze cos przy zamku w drzwiach kierowcy?

Komentarz

• lugab
          Rider
          • 2007
          • 439

ShaDe, Taki mikrostyk jak w tym temacie, wsadzilem tam foto:

1.9 TDI ALH, narazie 90KM

Komentarz

• ShaDe
            Ambiente
            S_OCP Member
            • 2008
            • 115

a pomoze to na problem pilota?
            nie ukrywam ze bylo by milo znow z niego skorzystac, probowalem programowac pilot od nowa ale nie zlapalo ;/

Komentarz

Pracuję...