Jak sprzedawałem Corolle i z kupcem pojechaliśmy do ASO na przegląd, to komp pokazał, że poduchy (2 z 4) były wystrzelone.
Jeżeli miałeś samochód od nowości i byłeś w 100% pewny jego bezwypadkowości to rzeczywiście dziwna sprawa. Jeżeli byłeś kolejnym użytkownikiem i kupowałeś bezwypadkowy używany to już nie można być tak pewnym. Dziwne, że nie świeciła kontrolka od poduszek na desce. O regeneracji poduszek poczytaj na http://tylik.motogrono.pl/
Zamieszczone przez batman_xp1
Chłopaki a czy jeżeli uderzenie w bok było większe to boczne poduszki powinny wstrzelić ?
Mi boczna poduszka wystrzeliła po zahaczeniu o wysepkę rozdzielającą pasy jezdni. Kiepskie uczucie, myślałem że o słupek który jest na środku rozwaliłem pół boku. ale uszkodzona była tylko felga ścięte ok 3 cm rantu na obwodzie no i wszystko co związane z wybuchem bocznej poduszki, poszycie fotela, sterownik poduszki napinacz pasów, czasami wymienia się też stelaż siedzenia u mnie nie było potrzeby.
Zamieszczone przez loru
to zależy od ubezpieczyciela.
Dokładanie tak w 2007 roku w PZU był limit 2 tysiące i mi robili przegląd ale do dowodu nie wbijali bo ten w dowodzie miałem ważny jeszcze 1,5 roku. Nie było więc sensu, ale była taka możliwość.
Witam,
Mam takie pytanko ap ropo wymiany akumulatora, gdyż mój swoje dobre dni już miał. Kupiłem Boscha 74Ah/750A S5 i mam pytanie. Czy jak odepnę stary akumulator i wsadzę nowy to czy zresetuje mi się radio i będę musiał wpisać kod. Mam oryginalne radio Skoda Symphony kaseta + 6CD??
Pozdrawiam.
P.S. przeszukałem forum szukajką i nic nie znalazłem. jeżeli temat juz był to przepraszam.
Komentarz