[O1] akumulator

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Lesiu34
    Ambiente
    • 2010
    • 159
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

[O1] akumulator

Zamieszczone przez Leniwiec
    Jak sprzedawałem Corolle i z kupcem pojechaliśmy do ASO na przegląd, to komp pokazał, że poduchy (2 z 4) były wystrzelone.
    Jeżeli miałeś samochód od nowości i byłeś w 100% pewny jego bezwypadkowości to rzeczywiście dziwna sprawa. Jeżeli byłeś kolejnym użytkownikiem i kupowałeś bezwypadkowy używany to już nie można być tak pewnym. Dziwne, że nie świeciła kontrolka od poduszek na desce. O regeneracji poduszek poczytaj na http://tylik.motogrono.pl/

Zamieszczone przez batman_xp1
    Chłopaki a czy jeżeli uderzenie w bok było większe to boczne poduszki powinny wstrzelić ?
    Mi boczna poduszka wystrzeliła po zahaczeniu o wysepkę rozdzielającą pasy jezdni. Kiepskie uczucie, myślałem że o słupek który jest na środku rozwaliłem pół boku. ale uszkodzona była tylko felga ścięte ok 3 cm rantu na obwodzie no i wszystko co związane z wybuchem bocznej poduszki, poszycie fotela, sterownik poduszki napinacz pasów, czasami wymienia się też stelaż siedzenia u mnie nie było potrzeby.

Zamieszczone przez loru
    to zależy od ubezpieczyciela.
    Dokładanie tak w 2007 roku w PZU był limit 2 tysiące i mi robili przegląd ale do dowodu nie wbijali bo ten w dowodzie miałem ważny jeszcze 1,5 roku. Nie było więc sensu, ale była taka możliwość.
  • Mihau
    RS
    • 2009
    • 7460
    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

[O1] akumulator

Witam,
    Mam takie pytanko ap ropo wymiany akumulatora, gdyż mój swoje dobre dni już miał. Kupiłem Boscha 74Ah/750A S5 i mam pytanie. Czy jak odepnę stary akumulator i wsadzę nowy to czy zresetuje mi się radio i będę musiał wpisać kod. Mam oryginalne radio Skoda Symphony kaseta + 6CD??
    Pozdrawiam.

P.S. przeszukałem forum szukajką i nic nie znalazłem. jeżeli temat juz był to przepraszam.
    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

pato.TDi, na 90% tak
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• Mihau
        RS
        • 2009
        • 7460
        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Maru 123, dzięki za info. czy ten kod ma cztery cyfry??
        O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Maru 123
          RS
          • 2008
          • 4660

tak 4 cyfry. :wink:
          1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• Mihau