nowe a6 i wlew gazu :diabelski_usmiech no coment....
przy obecnych cenach benzyny nie mam absolutnie nic do ludzi zakładających gaz nawet do "lepszych" aut z większymi motorami, nie można komuś kazać jeździć całe życie octavią TDI albo słabą benzyną.
jak ktoś lubi to wolna droga a właściwie dopiero w tych większych pojemnościach jest to fajna oszczędność.
witam wszystkich forumowiczów nie dziala u mie podgrzewanie fotela kierowcy.Czy moze ktos przeslac mi jakies wytyczne gdzie moge znalezc skrzynke z przekaznikami bo nie moge nigdzie znalesc.I jak ktos moze wyslac skad moge sciagnac ksiazke SAM NAPRAWIAM SKODE OKTAVIEI. Jeszcze jedno niedziala gniazdo zapalniczki dzisiaj jechałem z nawigacja i okazalo sie po podlaczeniu ow nawigacji ze niedziala gniazdo.Bezpieczniki sprawdzilem wygladaja ok z gory dziekuje za pomoc.
amiz80, Sprawdź przycisk blokujący możliwość otwierania szyb z tylu, ten przy przyciskach na drzwiach kierowcy, przycisk ten również włącza i wyłącza prąd w gnieździe zapalniczki.
Przecierają się przewody i przepalają na styku połączeń drutów poprzecznych naciągowych.Jak grzeje pasażera to tak właśnie jest.Zdemontować fotel,odpiąć wtyczki,odkręcic plastiki boczne i rączkę podnoszącą siedzisko,wypiąć brzegi materiału,rozgiąć kółka mocujące drut materiału z zatopionym drutem w piance.
Wydłubać przewód z 2 warstw materiału polutować, naciagnąć trochę aby nie był w tym samym miejscu zaizolowac i poskładać
Miłej pracy
Komentarz