Nie dziala podgrzewanie fotela kierowcy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • olias
    Classic
    • 2010
    • 3

Zamieszczone przez piramida
    nowe a6 i wlew gazu :diabelski_usmiech no coment....
    przy obecnych cenach benzyny nie mam absolutnie nic do ludzi zakładających gaz nawet do "lepszych" aut z większymi motorami, nie można komuś kazać jeździć całe życie octavią TDI albo słabą benzyną.
    jak ktoś lubi to wolna droga a właściwie dopiero w tych większych pojemnościach jest to fajna oszczędność.
  • amiz80
    Classic
    • 2009
    • 19

witam wszystkich forumowiczów nie dziala u mie podgrzewanie fotela kierowcy.Czy moze ktos przeslac mi jakies wytyczne gdzie moge znalezc skrzynke z przekaznikami bo nie moge nigdzie znalesc.I jak ktos moze wyslac skad moge sciagnac ksiazke SAM NAPRAWIAM SKODE OKTAVIEI. Jeszcze jedno niedziala gniazdo zapalniczki dzisiaj jechałem z nawigacja i okazalo sie po podlaczeniu ow nawigacji ze niedziala gniazdo.Bezpieczniki sprawdzilem wygladaja ok z gory dziekuje za pomoc.

Komentarz

• aras_
      Ambiente
      • 2008
      • 117
      • Octavia I combi (1U5)
      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

amiz80, Sprawdź przycisk blokujący możliwość otwierania szyb z tylu, ten przy przyciskach na drzwiach kierowcy, przycisk ten również włącza i wyłącza prąd w gnieździe zapalniczki.
      aras

Komentarz

• amiz80
        Classic
        • 2009
        • 19

ok sprawdze

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

amiz80, a działa ci podgrzewanie pasażera? Prawdopodobnie się spaliła spirala w siedzeniach. Podobno się ja lutuje.
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• niedziela67
            Elegance
            • 2007
            • 767
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Przecierają się przewody i przepalają na styku połączeń drutów poprzecznych naciągowych.Jak grzeje pasażera to tak właśnie jest.Zdemontować fotel,odpiąć wtyczki,odkręcic plastiki boczne i rączkę podnoszącą siedzisko,wypiąć brzegi materiału,rozgiąć kółka mocujące drut materiału z zatopionym drutem w piance.
            Wydłubać przewód z 2 warstw materiału polutować, naciagnąć trochę aby nie był w tym samym miejscu zaizolowac i poskładać
            Miłej pracy
            Załączone pliki
            Była O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
            Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
            Wersja na lato - SUZUKI Intruder

Komentarz

• Jeżyk
              Rider
              • 2009
              • 691

amiz80, zaglądnij TU masz rozpiskę przekaźników.
              Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

Pracuję...