milo by bylo jakby co to dawajcie znać
dziwnie odpala 19tdi agr
Zwiń
X
-
dziwnie odpala 19tdi agr
witam mam nastempujoncy problem mja octawka rocznik 98 19tdi agr tak przy okolo zera do minus pienciu dziwnie odpala tak nieruwno i trzeba przytrzymac na rozruszniku .autko na durzych mrozach odpala na dotyk hocby nawet bylo -25 mrozu.dodam ze wszystko jest w porzondku niewychodza dne blendy rozrusznik nowy akumlator terz autko jezdzi mormalnie.
-
-
Sorrki za OT
kolego radek123 ciężko się czyta tego posta, ortografia i interpunkcja oraz stylistyka bija po oczach... :?
P.S. Można używać słownika w FF, albo pisać w Wordzie i wklejać posty na forum, po sprawdzeniu błędów....nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Witam
Mam następujący problem moja Octavia rocznik 98 19tdi AGR tak przy temperaturach w granicach około od zera do minus pięć stopni dziwnie odpala. Nierówno i trzeba przytrzymać na rozruszniku .Autko na dużych mrozach odpala na dotyk choćby nawet było -25 stopni.Dodam ze wszystko jest w porządku, brak błędów, rozrusznik nowy ,akumulator - autko jeździ normalnie.
Tłumaczenie tekstu by phoneman
Spróbuj po przekręceniu kluczyka poczekać aż zgaśnie kontrolka świec i przekaźnik ci pyknie. Wtedy od razu odpalaj.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
dziwnie odpala 19tdi agr
Nawiązując do wczorajszego opisu mojego problemu to jestem troszku zielony w obsłudze kompa ale to szczeguł[niejestem góralem].Ale wracając do problemu świece są ok kąt wtrysku też czujnik temperatury wymieniłem,cała checa polega na tym że odczasu do czasu odpala normalnie.Byłem już u 3 mechaników i wszyscy twierdzom że wszystko jest ok
Komentarz
-
Komentarz