oswietlenie deski roz i kokpitu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • oti241
    Classic
    • 2010
    • 18

Heh zdarza się

Wyjazd w góry udany, choć skrócony (mnie zawsze ciągnęło nad morze). Zimno, mokro, namiot ciasny, po górach w samo południe chodzić się nie chce itp..

Po krótkiej rozmowie z tatą na temat samochodu dowiedziałem się, że po łącznej trasie prawie 700 km, jaką odbył autko spisało się dobrze. Zbyt rozmowny to on nie jest.
    Jadąc w lubelskie zaraz po wyjeździe z domu stał w korku. Przez Radom jechał ponad 40 minut.. i nic.

Jako, że to człowiek starszej daty to komputer pokładowy jest zupełną nowością i nie interesowało go spalanie

Jedyny mankament jaki się przytrafił to dzisiaj na lotnisku w Pyrzowicach. Nie mógł otworzyć z pilota. Pewnie bateria siada.

Byłaby możliwość zrobienia na spocie czujnika abs? Albo info co i jak po kolei?
    Może miałby też ktoś do załatwienia tą osłonę miski olejowej?
  • Gucio7804
    Ambiente
    • 2008
    • 132

wiec tak koledzy gdy zapalam swiatla nie zapala mi sie oswietlenie deski roz i kokpitu lub z opuznieniem co moze byc przyczyna moze ten wlacznik swiatel

Komentarz

• M@rcin123
      Drive
      • 2008
      • 81

Ja bym obstawial na ten wlacznik... sproboj od kogos innego podmienic a przekonasz sie odrazu czy w nim jest problem a jak nie tak bedziemy dalej szukac...

Komentarz

• Gucio7804
        Ambiente
        • 2008
        • 132

no ja tez stawqiam na wylacznik bo jak sie nie chce zapalic to jak nim poruszam to nieraz mrygnie ale brat ma paska i jemu postuj lewy nie swiecil elek przeczyscil mu wlacznik no i po problemie

Komentarz

• grzesiu2400
          Ambiente
          • 2009
          • 193
          • Octavia I (1U2)
          • AKL 1.6 MPI 101 KM

Niedawno przerabiałem to samo, rozkręciłem włącznik na części i przeczyściłem styki i do dzisiaj spokój

Komentarz

• Jeżyk
            Rider
            • 2009
            • 691

Gucio7804, zobacz TU masz jak rozebrać wyłącznik a jeszcze TU problem z podświetleniem. To może być regulator oświetlenia jak go masz.
            Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• Gucio7804
              Ambiente
              • 2008
              • 132

dzis zabiore sie za demontarz tego wlacznika zobaczymy moze pomoze

Komentarz

Pracuję...