Zamieszczone przez TomRS
Skrzynia DSG
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lukas220To niech dalej startuje zaraz po odpaleniu na mrozie i może spodziewać się fenomenu szybkiego uszkodzenia skrzyni... :twisted:
Zamieszczone przez lukas220o turbinie nie wspominając :twisted:
a jak będzie miała ochote to będzie jeździła 150 tyś i więcej , obojętne jak bedziesz ją traktował , o tym też coś wiem :szeroki_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukas220To niech dalej startuje zaraz po odpaleniu na mrozie i może spodziewać się fenomenu szybkiego uszkodzenia szkrzyni... o turbinie nie wspominając :twisted:Golf VI TSI TwinCharged
powered by fabryka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez olejekInfo od znajomego z serwisu Skody: w 2009 cos zostało zmienione w DSG i powoduje pewne problemy (ale za mało na akcję, reagują jak się zdarzy). Objawia się to stukami przy ruszaniu i szarpnięciami na niskich biegach. Wymieniany jest jakiś element sterujący, ale nie wiem dokładnie co. U niego w OII przed FL, 2009, 1.9TDI + DSG też było wymieniane.
Trzeba jechać do serwisu.
Komentarz
-
-
Proponuję poczytać strony poświęcone asb
Zamieszczone przez Leszekjak będzie miała ochotę to i tak odleci , obojętne jakbyś ja grzał i studził , wiem coś o tym :diabelski_usmiech
a jak będzie miała ochote to będzie jeździła 150 tyś i więcej , obojętne jak bedziesz ją traktował , o tym też coś wiem :szeroki_usmiech
A tak do pewności, wystaw sobie trochę oleju na -20 mróz i sprawdz jaką ma konsystencję. Kazać Ci wypić przez rurkę 0,5L shek'a z Mc Donalda w 10 sekund? :szeroki_usmiechByła Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusemByła O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez borowik18Leszek, wybacz, ale to tak jakbyś komuś radził: pij, pal do woli i tak umrzesz :roll:
ale po prostu z moich obserwacji i doświadczeń wynika że jeżeli chodzi o turbiny z grupy vw tak po prostu jest.
sadzę ze paru kolegów z forum również może to potwierdzić.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz