Zamieszczone przez szpara
Samozamykanie centralnego zamka
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Panowie prosze o pomoc, otoz przy mojej octavi 2.0 benz samoistnie zamyka sie centralny zamek , zdarza sie to raz na jakis czas ale mnie to wpieprza, niezaleznie czy jestem w srodku czy poza autem, auto samo sie zamknie , nie wiem czy jest to kwestia jakis ustawien czy jakiejs wady ,samochod mam jakis miesiac i nie za bardzo wiem o co kaman. Z gory dzieki za porady :lol:rygiel
-
-
Może to:
Jeśli wchodzisz do auta i otwierasz tylko jedne drzwi np kierowcy i nie rozbroisz alarmu stacyjką, to ci się auto pozamyka nieważne czy jesteś w środku czy nie - jeśli jest zepsuty "czujnik" w tych drzwiach. Nie wiem jakie masz objawy i kiedy Ci się to przytrafia. Ale może spróbuj przy otwieraniu samochodu z pilota otworzyć dodatkowo np bagażnik, albo któreś z drzwi po prawej stronie.
Komentarz
-
-
sam nie wiem o co do konca tam chodzi raz sie zamknie raz nie i nie ma znaczenia czy wkladam kluczyk na czas bo i drzwi sie zamkna niekiedy przy zapalonym silniku , a co do swiatelka to zawsze sie zapala przy otwieraniu drzwi czy to z pilota czy to przekrecajac kluczyk w drzwiach heheheh gorzej jak przy odsniezaniu szyby nie otworze jednej to dupa blada bo mam tylko jeden kluczyk hehehheherygiel
Komentarz
-
Komentarz