Zamieszczone przez kowal 2002
Problem z silnikiem
Zwiń
X
-
Problem z silnikiem
Witam
No dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka.Otóż jadąc sobie na drodze jakieś 100 km/h
chciałem wbić na 5 ,a tu silnik obroty na maxxxa i zgasł.Spokojnie zjechałem na pobocze.Próbuje go ponownie odpalic a tu nic.Wszystkie kontrolki się świecą,a silnik nie kreci tylko tak jakby .Po prostu nie daje znaków życia.Wiem,że nikt mi tu dokładniej diagnozy nie postawi,ale pytam czy cos podejrzewaće.Ktoś miał podobny problem.Proszę odp.
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
-
-
czary mary ... diagnostyka prawde Ci powie.
Bez podpiecia mozna wrozyc z fusow - niestety.pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
trzymamy kciuki ...pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marekzubo cos mi swita
...tfu :!: :!: :!:
...odpukać w niemalowane i splunąć trzy razy przez lewe ramię :!: :!: :!:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Już jest diagnoza.Przypadek dziwny,zdarzający się raz na milion.Silnik trzeba wyciągnąć,wygięty korbowód i nie wiadamo co dokładnie z tłokami.Kurde samochód z 03 roku ,przejechane około 100 tys. i szlag go jasny trafił.Chyba bedzie lepiej kupić nowy sam silnik,niz go naprawiać.
Powiem tylko ja pier*****... ehh
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dred17Przypadek dziwny,zdarzający się raz na milion.
poszła ta sprężarka czy nie :?:
czy ten korbowód to tak sam z siebie :?: :!:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Turbo w porządku.Prawdopodobnie pompa przekazała za dużo paliwa,zacięła się czy coś.Narazie nie wiadomo ,są wieksze problemy z silnikiem i obecnie to tym się zajmuje servis.Przewalone na całej lini....
edit.
Jednak to wina turbo,silnik cały rozJ**** .Pozostało tylko kupic uzywany i wsadzić!!
eh... życie
Komentarz
-
Komentarz