bzik13, oj tam, oj tam .... ciągle siedzę w autach, więc nie ma się kiedy "otworzyć" przed ludźmi. Może to i lepiej, bo jeszcze się do mnie odzywają :P
...... A w najgorszym wypadku napisałbym, że gratuluję Ci takiej ostrej żony :szeroki_usmiech
Oj tam, oj tam. Zapomnij następnym razem o laptopie (zgodzi się z tym ze mną jeszcze parę osób, a inni ludzie chyba Ci to wybaczą, chyba ) i zasiądź za stołem jak biały murzyn. Otworzysz się tak bardzo jak tylko będziesz chciał Aha, a tak w ogóle to moja żona nie jest ostra, a co najwyżej hetera (niech mnie ktoś przytuli....)
Witam dziś wsiadając do samochodu przekreciłem kluczykiem aby odpalić i nic ... tylko pstryk i nie można zapalić ! .. prąd jest, co dziwnego dostrzegłem to świecąca kontrolka z ABS i dodatkowo jakis tydzien temu był wymieniany rozrząd ! niewime o co chodzi proszę o pomoc .
tzn tak jak przekrecam kluczyk nic niema .... nawet pstrykniecia musze zobaczyc ten rozrusznik jak bedzie pogoda albo moze do vaga go wpiąc ? bedzie jakis komunikat ze cos z rozrusznikiem ?
[ Dodano: Wto 13 Kwi, 10 20:35 ]
akumulator naładowany na maxa i dalej to samo .... przekrecam kluczyk i nic ..... pozostaje bezpieczniki i kabelki z rozrusznika jezeli nie to czy VAG cos wykaze ?
[ Dodano: Sro 14 Kwi, 10 15:46 ]
dzisiaj jeszcze lepsze jaja .... chcialem sprawdzic bezpieczniki w samochodzie, przed sprawdzeniem chcialem sprobowac odpalic przekrecilem kluczyk i kontrolki wlaczyly sie i zaczelo "cykać" gdzies na wysokosci licznikow ... dodatkowo zaczela mrygać kontrolka ABS i w drzwiach dioda czerwona ?? teraz już nic nie rozumiem .... ok wzialem sie za sprawdzenie bezpiecznikow tych po lewej stronie kokpitu i tych 3 przy akumulatorze ! WSZYSTKIE SĄ SPRAWNE ..... niemam już pomysłów mozecie dać namiar na jakis warsztat elektromechaniczny który polecacie ?? rejon Chorzów, Zabrze, Ruda Śląska, Katowice
Komentarz