Zegary [o2]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pavvulon
    Classic
    • 2011
    • 18

Zegary [o2]

No cóż ja też dorzucę coś od siebie.
    Miałem już Poloneza 1.6 +LPG I gen
    Felicia 1.3 +lpg II gen
    Astrę 1.4 16V +lpg II gen
    Teraz mam Octavie tour 1.6 +lpg IV gen
    Ale uwaga siostrze doradziłem aby nie montowała lpg do Astry III 1.4.

Ludzie poprostu trzeba umieć liczyć. Ja instalacje lpg dostałem za darmo (tj za 2tyś zl - bo tyle mógłbym mieć rabatu jakbym brał bez lpg) mam przejechane 23 tyś km i te 2 tyś zł już mi się zwróciło i jeżdżę teraz za 20 zł za 100 km. Ale siostra jak miała dać prawie 4 tyś zł za instalację stracić gwarancję i robić rocznie 8 tyś km to się nie opłaca.

Aha za diesla u mnie musiałbym dać 8 tyś zł więcej. kiedy bym to przejeździł?

Aha2 W tych wszystkich autach nie miałem większych problemów z lpg poza drobnymi naprawami wynikającymi z niedbalstwa monterów. Najdroższa naprawa to wymiana reduktora za 350 zł po przejechaniu felicią 70 tyś km.

o rany SZKODA po coś Ty zaczynał tą dyskusje
  • terre
    Ambiente
    • 2010
    • 128

Zegary [o2]

Witam. Mam pękniętą szybkę w liczniki i brakuje mi kawałka. Z tego co wiem trzeba przełożyć obudowę nie da się kupić samej szybki. Dodam że posiadam Maxi Dota. Jedna znalazłem obudowę bez koputera pokładowego i nie wiem czy ta obudowa będzie pasować. Chodzi mi o to czy środek jest razem z obódową do połowy wyświetlacza czy nie ??? Zaznaczyłem to na rys.
    Załączone pliki

Komentarz

• rrysio
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 493

Przekładasz tylko samą szybkę z tym czarnym "daszkiem" - samych wskaźników nie dotykasz.

Komentarz

• terre
        Ambiente
        • 2010
        • 128

Tak tak To wiem szybka z całą obudową, środek tylko przekładam. tylko chodzi mi o to czy pod wyświetlacz maxi dot będzie bez tego czarnego jak na zdjęciu

Komentarz

• kurynio
          Ambiente
          • 2007
          • 166

a co ma te czarne do szybki, przecież rrysio, Ci juz mówił, co ma szybka so Maxi-dota czy nie?

Komentarz

• terre
            Ambiente
            • 2010
            • 128

Aha czyli ten środek co zaznaczyłem jest razem ze wskaźnikami. Wiecie chciałem się upewnić żebym znów 100zł nie stracił. Niestety ktoś mnie wyrąbał na forum że ma obudowę do sprzedania to ani kasy ani obudowy ani kontaktu z gościem. Więc już wolę się dopytać.

Komentarz

• rrysio
              Rider
              S_OCP Member
              • 2007
              • 493

Zamieszczone przez terre
              Aha czyli ten środek co zaznaczyłem jest razem ze wskaźnikami.
              Tak - to jest część samych wskaźników.
              Zamieszczone przez terre
              Niestety ktoś mnie wyrąbał na forum że ma obudowę do sprzedania to ani kasy ani obudowy ani kontaktu z gościem.
              To może napisz coś więcej - żeby inni z forum się nie nacięli.

Komentarz

• terre
                Ambiente
                • 2010
                • 128

Zamieszczone przez rrysio
                To może napisz coś więcej - żeby inni z forum się nie nacięli.
                coś więcej nick gościa to: macho
                Pisałem do admina żeby się zajął sprawą by nie było takich głupich sytuacji. Odpisał że sprawdzi co i jak i tyle wiem. Pisałem do admina: Maicroft.
                No nic trudno myślałem że na forum nie będzie takich akcji ale jak ktoś ma satysfakcję że szybko zarobi 120 zł no to niech ma zobaczymy na jak długo. Raz już sądownie odzyskiwałem tak kasę ale z allegro i dopiero po 3 latach musiałem jechać do sądu na przesłuchanie wiec nie chce mi się już w to bawić. Trudno straciłem kasę i tyle.

Komentarz

Pracuję...