piotrmax, a są do tego jakieś inne przesłanki?
problem z odpalaniem
Zwiń
X
-
problem z odpalaniem
mianowicie>>> do piatku samochod odpalal ok, stal 4 dni pod chmura. wczoraj wsiadam i dupa.rozrusznik chodzi normalnie, ale nie chce zagadac. nie wiem co jest nie tak, ostatnio wymienilem 4 swieczki(beru) i wszystko chodzilo ok. ze znajomym trzymamy sie teorii ze jest to wina alarmu. wydaje mi sie ze jest tak ze jak wlaczamy alarm to dzwi sie zamykaja i odcina paliwo,wiec wylaczajac alarm dzwi sie otwieraja a nie podaje paliwa.
od czego zaczac?? i jak sprawdzac.
z gory dziekuje za odp.
-
-
Re: problem z odpalaniem
Zamieszczone przez pkalanmianowicie>>> do piatku samochod odpalal ok, stal 4 dni pod chmura. wczoraj wsiadam i dupa.rozrusznik chodzi normalnie, ale nie chce zagadac. nie wiem co jest nie tak, ostatnio wymienilem 4 swieczki(beru) i wszystko chodzilo ok. ze znajomym trzymamy sie teorii ze jest to wina alarmu. wydaje mi sie ze jest tak ze jak wlaczamy alarm to dzwi sie zamykaja i odcina paliwo,wiec wylaczajac alarm dzwi sie otwieraja a nie podaje paliwa.
od czego zaczac?? i jak sprawdzac.
z gory dziekuje za odp.
Komentarz
-
-
doszedłem) dostawał lewe powietrze z filtra paliwa wężykiem do pompy paliwa. jutro jade kupić nowy wężyk i bedzie ok.
dziekuje za odp.
pozdrawiam
[ Dodano: Pią 28 Maj, 10 17:24 ]
błąd,problem nie lezy w wezyku tylko w tej "platykowej szyjce" co wchodzi w filtr paliwa. Jak sie ja wyjmie z filtra to sa dwa oringi(uszczelki niebieska i czarna), ten czarny oring pękł i dlatego sikało paliwo na filtr. orientuje sie ktoś,mozna kupic sama uszczelke? sama ta platykową szyjke? czy moze caly filtr??
z gory dziekuje za odp
pozdrawiam
pkalan
Komentarz
-
Komentarz