problem z odpalaniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuchar789
    Classic
    • 2011
    • 2

problem z odpalaniem

piotrmax, a są do tego jakieś inne przesłanki?
    Tomasz Kucharek
  • pkalan
    Classic
    • 2010
    • 3

problem z odpalaniem

mianowicie>>> do piatku samochod odpalal ok, stal 4 dni pod chmura. wczoraj wsiadam i dupa.rozrusznik chodzi normalnie, ale nie chce zagadac. nie wiem co jest nie tak, ostatnio wymienilem 4 swieczki(beru) i wszystko chodzilo ok. ze znajomym trzymamy sie teorii ze jest to wina alarmu. wydaje mi sie ze jest tak ze jak wlaczamy alarm to dzwi sie zamykaja i odcina paliwo,wiec wylaczajac alarm dzwi sie otwieraja a nie podaje paliwa.

od czego zaczac?? i jak sprawdzac.

z gory dziekuje za odp.

Komentarz

• mobi65
      Rider
      • 2009
      • 291

Re: problem z odpalaniem

Zamieszczone przez pkalan
      mianowicie>>> do piatku samochod odpalal ok, stal 4 dni pod chmura. wczoraj wsiadam i dupa.rozrusznik chodzi normalnie, ale nie chce zagadac. nie wiem co jest nie tak, ostatnio wymienilem 4 swieczki(beru) i wszystko chodzilo ok. ze znajomym trzymamy sie teorii ze jest to wina alarmu. wydaje mi sie ze jest tak ze jak wlaczamy alarm to dzwi sie zamykaja i odcina paliwo,wiec wylaczajac alarm dzwi sie otwieraja a nie podaje paliwa.

od czego zaczac?? i jak sprawdzac.

z gory dziekuje za odp.
      sprawdz czy dochodzi napiecie na zaworek n109 na pompie wtryskowej

Komentarz

• KristopherT
        Drive
        • 2008
        • 45

Sprawdzałeś klapkę gaszącą, czy przypadkiem nie jest zacięta?

Komentarz

• pkalan
          Classic
          • 2010
          • 3

doszedłem) dostawał lewe powietrze z filtra paliwa wężykiem do pompy paliwa. jutro jade kupić nowy wężyk i bedzie ok.

dziekuje za odp.

pozdrawiam

[ Dodano: Pią 28 Maj, 10 17:24 ]
          błąd,problem nie lezy w wezyku tylko w tej "platykowej szyjce" co wchodzi w filtr paliwa. Jak sie ja wyjmie z filtra to sa dwa oringi(uszczelki niebieska i czarna), ten czarny oring pękł i dlatego sikało paliwo na filtr. orientuje sie ktoś,mozna kupic sama uszczelke? sama ta platykową szyjke? czy moze caly filtr??

z gory dziekuje za odp

pozdrawiam
          pkalan

Komentarz

Pracuję...