co do piaskowania to mam już zakład który się tym zajmie i z tego co przedstawiają na fotkach i filmach to mają pojęcie o tym co robią wiec myślę że nie będzie tragedii
witam mam problem octavia 2.0tdi przy 160 w chodzi w tryb awaryjny turbina jest sprawna czyszczona przepływomierz jest sprawny potrzebuje pomocy fachowej bo mechanik zwiesił już ręce oprócz tego wszystko działa i jeżdzi normalnie proszę o pomoc , jakąś wskazuwke komputer nic nie pokazał wszystko ok a mimo to nie działa z góry dziękuje za pomoc
pozdrawiam wszystkich użytkowników skody
nie myśl o tym czego chciałeś ciesz się tym co dostałeś
samochód był w serwisie ale nic żdnych błędów nie pokazał bo mam serwisowany a wyłącza sie zawsze przy 160 ale zdaża sie też przy 140 pozdrawiam i czekam na odp
nie wiem mechanik czyscił bo widzialem i wszystko ok ale dzis wyszło że może mieć gruszka wine bo się zacina troche mam zamówioną nową i zobacze co bedzie
nie wiem mechanik czyscił bo widzialem i wszystko ok ale dzis wyszło że może mieć gruszka wine bo się zacina troche mam zamówioną nową i zobacze co bedzie
chodzi mi o to, że może zamiast wykonywać jakieś czynności i wymieniać kolejne elementy przydałoby się to porządnie zdiagnozować
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Wrzuć 3 lub 4 i przejedź ze stałą prędkością przy 3,5 tyś obr.
Jeśli włączy się awaryjny to obstawiam dziurę w dolocie.
Słuchaj czy nie ma syczenia/gwizdania.
chodzi mi o to, że może zamiast wykonywać jakieś czynności i wymieniać kolejne elementy przydałoby się to porządnie zdiagnozować
samochód był w serwisie patrzyli komputer był podłączony i powiedzieli ze mam troche agresywniej jeździć bo po zimie jest zamulony a komp nic nie pokazał ale zrobiłem 3 tys km bo byłem w trasie i nic sie nie zmieniło i juz nie pojechałem do serwisu na kolejne wydanie pieniędzy na komputer który nic nie pokazał
Komentarz