czy może ktos wie lub ma:)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • golum
    Classic
    • 2011
    • 3

czy może ktos wie lub ma:)

Zamieszczone przez marlena
    smer, hehee ...tylko właśnie che che hmmm... na siłę nic się nie da różne fora + gg = wychodzi co wychodzi

Zamieszczone przez smer
    Z drugiej strony chyba popadnę w samozachwyt - ale ja mam odwagi cywilnej, żeby się tak przyznać :P
    spoko też się przyznaję do błędów ...zazwyczaj :lol:

[ Dodano: Pon 13 Gru, 10 12:22 ]
    Zamieszczone przez ziutecki
    Zamieszczone przez pstrykacz
    Proszę o wiadomości na priv. kto jet kto na tej focie.
    Pstrykacz, jeśli drugi od prawej w zielonym dresie przyjechał z rejestracją KCH, to Bartek
    Strzelam :!: .... a ten Kolega koło Kolegi Bartka (po prawej) to marcinos80 :?:
    Jakoś mam wrażenie, że znam z widzenia... więc może też z KCH i z Płazy lub okolic :?:
    Dokładnie to ja i z Płazy Ja nie miałem okazji Cię zobaczyć więc nie kojarzę,ale pozdrawiam
  • leleko30
    Classic
    • 2010
    • 4

czy może ktos wie lub ma

Witam koledzy mam pytanie a mianowicie żonka rozwaliła octavie na sarnie poszły lampy i chłodnice i mocowanie zderzaka i zamka od maski mam pytanie czy może ktoś wie gdzie mogł bym dostac cały taki pas przedni komplet belki chłodnice i lampy chodzi mi o woj. mazowieckie a może ktos to z was ma? skoda 1.9tdi 90 km 2003 rok bo juz szukam prawie tydzień i nic nie mogę znaleść :evil:

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8160
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

leleko30, na allegro wszystko znajdziesz.....
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• ArturTDI
        Rider
        • 2008
        • 469

leleko30, wypisz mi wszystkie części jaki Ci są potrzebne na pw. jak coś to faktura Ci potrzebna czy nie? Jak tak to do cen które Ci podam 22 % VAT trzeba doliczyć
        wszystkie części będą z wersji europejskiej.
        Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA

USŁUGI TRANSPORTOWE

TEL: 531-33-55-77

Komentarz

• mozgi
          L&K
          • 2009
          • 1127
          • Octavia I (1U2)
          • AKL 1.6 MPI 101 KM

możesz podjechać na giełdę na żerań, albo na giełdę na słomczyn albo skontaktuj się z kimś, kto załatwia części u nas na forum => http://forum.octaviaclub.pl/viewforum.php?f=32
          ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
          Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• delanopl
            Elegance
            • 2009
            • 831

pamiętaj tylko żeby zamienników lamp nie dawać, wiem coś o tym, bo takowe miałem jak lifta robiłem, też z przymusu, lepiej ori używke, ale nie zamiennik, zresztą chłopaki już wypowiadali się na temat zamienników :diabelski_usmiech

Komentarz

• leleko30
              Classic
              • 2010
              • 4

witam panowie ponownie niestety jeszcze nie znalazłem lamp do mojej skody moze ktos ma same lampy interesuja mnie z halogenami soczewkowymi i elektryczna regulacja :ups

Komentarz

Pracuję...