Zamieszczone przez marlena
czy może ktos wie lub ma:)
Zwiń
X
-
czy może ktos wie lub ma
Witam koledzy mam pytanie a mianowicie żonka rozwaliła octavie na sarnie poszły lampy i chłodnice i mocowanie zderzaka i zamka od maski mam pytanie czy może ktoś wie gdzie mogł bym dostac cały taki pas przedni komplet belki chłodnice i lampy chodzi mi o woj. mazowieckie a może ktos to z was ma? skoda 1.9tdi 90 km 2003 rok bo juz szukam prawie tydzień i nic nie mogę znaleść :evil:
-
-
leleko30, wypisz mi wszystkie części jaki Ci są potrzebne na pw. jak coś to faktura Ci potrzebna czy nie? Jak tak to do cen które Ci podam 22 % VAT trzeba doliczyć
wszystkie części będą z wersji europejskiej.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
możesz podjechać na giełdę na żerań, albo na giełdę na słomczyn albo skontaktuj się z kimś, kto załatwia części u nas na forum => http://forum.octaviaclub.pl/viewforum.php?f=32ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
Komentarz