Też bym proponował na wstępie McShita przy Lotosie. Ale mam nadzieję, że miejscowi znajdą jakiś lokal z parkingiem w tle.
CLIMATRONIC
Zwiń
X
-
CLIMATRONIC
Witam, mam problem. Po załączeniu klimy w Octavii 1 i ustawieniu nawiewu na max. tylko na szybę ten nawiew jest bardzo słaby. Sprawdzałem u kumpla tylko tyle ,że w Skodzie Fabia i ten nadmuch ustawiony na max. jest bardzo mocny. Czy ktoś może wie jaka jest tego przyczyna. Nadmienię,że filtr pyłkowy wymieniony,nie ma żadnych zanieczyszczeń w napędzie dmuchawy a nawiew na nogi i na twarz jest w porządku.
-
-
Zamieszczone przez bialy104VAG nie pokazał czasami "603 - Silnik klapy nawiewu / odmrażania V85" ?
Będzie też ozonowanie w nast. tyg. i uzupełnienie czynnika.
Dzięki!
[ Dodano: Sro 14 Lip, 10 21:18 ]
Dziś auto było podłączone pod VAGa i faktycznie wyskoczył błąd "603 - Silnik klapy nawiewu / odmrażania V85".
Mechanicy skasowali ten błąd i zaznaczyli, że ten silniczek u mnie w aucie nie zawsze działa prawidłowo i będzie do wymiany. Na obecną chwilę trudno stwierdzić mi czy jest lepszy nawiew na przednią szybę, wiecie... to takie badanie ręką ile powietrza leci...
Zobaczy się po zimie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bialy104VAG nie pokazał czasami "603 - Silnik klapy nawiewu / odmrażania V85" ?
Czy tak ma być, czy coś głupieje?
A może to od tego, mam problem z zamarzaniem przedniej szyby od wewnątrz?
Komentarz
-
Komentarz