witam , mam następujący problem , a mianowicie nie działają mi el szyby żadnej reakcji na przyciski , co mogło sie stać ??? , i jeszcze jeden problem pilot nie zamyka auta zamrugają tylko kieunki i to wszystko , na panelu w drzwiach działa a z pilota nie . dzięki za pomoc
u m nie bylo cos podobnego z centralnym zamkiem, prawdopodobnie silownik albo jest z nim cos nietak, albo moze byc ze ktorys jest zasnierzaly. . . z elektrycznymi szybami to juz inna bajka. . . a bezpieczniki masz dobre :P
sęk w tym że jak zamykam na panelu w drzwiach to zamykają sie wszystkie 4 drzwi , a z pilota żadne tylko kierunki zamrygają , no i żadna szyba nie działa podświetlenie panelu działa , no i dodam że el lusterka też nie działają
Witam serdecznie. Sciagnij tapicerkę z drzwi i obejrzyj wtyczkę przy silniku podnoszenia szyby. Pewnie jest tam zielono. wystrczy dobrze wyczyścić. jest o ty
[ Dodano: Pią 02 Lip, 10 22:10 ]
Witam serdecznie. Sciągnij tapicerkę z drzwi i obejrzyj wtyczkę przy silniku podnoszenia szyby. Pewnie jest tam zielono. Wystarczy dobrze wyczyścić. Jest o tym sporo w necie. Pozdrawiam.
Skoro już jest jakiś temat o el. szybach to mam pytanie "Czy można wymienić przy el. szybach z przodu samą linkę." Właśnie mi się przerwała. Jak ktoś to już robił i ma doświadczenie przy wymianie to proszę o jakąś podpowiedź. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Komentarz